-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 13

Plinta iškreipto grožio užkratas: Lolita Richi – šokiruojanti gyva lėlė

Atrodo, kad ukrainietės ir rusės pasauliui kiša naują madą – tapti moterimi lėle.
Lolita Richi
Lolita Richi / vk.com
Temos: 3 Mada Lėlė Kojos

Ilgos nutekintos kojos, didžiulė pūpsanti krūtinė, riestas užpakaliukas ir liemuo, kurį galima apimti dviem pirštais. Argi tai ne tobulos moteris portretas? 

Regis, toks aprašas turėtų sukurti galvoje patrauklų vaizdinį. Tačiau kai tą tobulybę pamatai realybėje, atvimpa burna. Įdomus jausmas – gyvos lėlės lyg ir mano, esančios nežemiško grožio, tačiau daugeliui žmonių jos primena ateivius iš kitų planetų. Štai naujoji lėlė iš Rusijos (šie klonai dauginasi labai sparčiai), vardu Lolita Richi, lyg ir niekuo nesiskiria nuo savo pirmtakių. 

Įdomu, kas moteris skatina taip atrodyti? Jokių emocijų, vien tuščias ir šaltas žvilgsnis, papūstos lūpos ir pasididžiavimas tuo, kokias jas sukūrė plastinės chirurgijos specialistai ir visagalis makiažas. 

Tai grįžimas į vaikystę? O gal nesugebėjimas suaugti ir noras amžinai likti mergaite? Ar vaikystėje patirtos traumos, kurios atsiliepia štai tokiu būdu? Tačiau toks plastiku atsiduodantis dirbtinis grožis ne visiems sukelia neigiamus jausmus.

Štai Valerija Lukjanova sugebėjo iš savo išvaizdos ir paskaitų dar ir užsidirbti, be to, turi gerbėjų visame pasaulyje. Klausimas: kas vyksta? Dirbtinis, neproporcingas, iškreiptas  įvaizdis tampa nebe nukrypimu, o kažkokio (ne)gyvo grožio norma?

Daugiau lėlių rasite tekste „Labiausiai šokiruojančios „gyvos“ lėlės pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius