Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Didieji Lietuvos miestai pavasarį pasitiks mados renginiuose „Design for life“

Mada – kalba be žodžių, o šį pavasarį ja pasikalbėti bus galima net keturiuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose, kur vienas po kito nusidrieks mados renginiai „Design for life“.
„Design for life“
„Design for life“ / Projekto partnerio nuotr.

Naujos kolekcijos, konsultacijos su čia pat esančiais kūrėjais ir dizaineriais, nuolaidos ir geras laikas gaudyti idėjoms – nemokama dovana kuri lauks Klaipėdoje 04.01, Kaune 04.02, Panevėžyje 04.29 ir Šiauliuose 04.30 kiekvieno, kuriam aktuali išskirtinė apranga, aksesuarai, grožio priemonės ar interjero detalės.

4 miestai – 4 renginiai

Ne pirmus metus sėkmingai minias lankytojų ir mados aktualijų kūrėjų pritraukiantis renginys dovanos galimybę šiltiesiems sezonams pasiruošti ne tik kaip įprasta Kaune ar Klaipėdoje. Daugiau nei 100 aprangos ir buities dizaino meistrų suvienijanti idėja į mažesnius miestus atveš tai, ko nerasite bet kurioje parduotuvėje, o čia pat galėsite paliesti ir pačiupinėti savomis rankomis nei nesivargindami ieškoti unikalių gaminių ir dėl jų važiuoti į kitą Lietuvos galą. Tuo pačiu „Design for life“ atskleis talentus, kurie slepiasi Šiauliuose ir Panevėžyje, nes galbūt jie visai šalia, tik tam pastebėti tau nebuvo laiko?

Programoje – ne tik apsipirkinėjimas

Tai, kad mados mugės bus tikra dovana, ieškantiems idėjų stiliaus, interjero, grožio ir dizaino klausimais nebus vienintelė viliojanti atrakcija. Renginiai nuo Klaipėdos iki Šiaulių nusidrieks ir išskirtinių programų gausa. Klaipėdoje lauks netipiškumu žavinčios ir pavasariško oro dėka kūną pasipuošti kviečiančios autentiškos chna tatuiruotės. Norintiems dienos prisiminimus nutupdyti ne ant savo kūno, bus galimybė tai padaryti popieriuje – lauks gabūs šaržų piešėjai. Kaune vyks profesionalūs ir absoliučiai išskirtiniai mados seminarai ir paskaitos iš garsiausių mados specialistų lūpų. Jie dalinsis mados, stiliaus ir drabužių derinimo klausimais. Įvairiomis temomis bendrausime ir su pačiais mugės dalyviais.

Panevėžyje sceną sudrebins Tarptautinis jaunimo modelių ir madų festivalis, Šiauliuose vyks koloboracija tarp mados dizainerių ir modelių namų, kuri dovanos išskirtinį reginį žiūrovui – visa salė nusidrieks gyva demonstracija. Ir tai dar tikrai ne visos pramogos, kurias Jums rengia „Design for life“ organizatoriai!

Dėmesys ir vaikams

Eiti ar neiti klausimas itin paaštrėja, kai namie yra mažas žmogutis, kuriam reikia kitokio dėmesio nei mados ir stiliaus aktualijų patarimų. Organizatoriai apie tai tikrai pagalvojo! Kaune ir Klaipėdoje mažuosius bus galima palikti jiems skirtose zonose, kur juos užims profesionaliai.

„Linksmas lagaminas“ siūlys veidukų piešimo, šukuosenų darymo pramogas, lauks ir kūrybinės užduotys, žaidimai, estafetės bei šokiai!

Nemokamuose mados renginiuose „Design for life“ verta apsilankyti ne tik dėl prekės ženklų gausos po vienu stogu, bet ir dėl to, kad tai galimybė sulaukti viliojančių nuolaidų, o mugės dalyviai yra pasirengę Jums įkvėpti šviežio idėjų oro jau vien besigrožint jų unikaliomis ekspozicijomis. Pavasarinę nuotaiką kurs jauki aplinka ir muzika, tad nė nedvejok, jog balandį susitiksime Klaipėdoje Švyturio arenoje – 1 d., Kaune „Park Inn by Radisson“ – 2 d., Panevėžyje ,,Cido“ arenoje – 29 d. arba Šiaulių arenoje – 30 d. Įkvėpk gryną gurkšnį mados!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius