Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujoje „Gėda Pelėda“ rankinių kolekcijoje – dienos ir nakties atspalviai

Rankų darbo odines rankines kuriančią Kristiną Lisauskę dažnai uždega gamtos ekspresija, ne išimtis – ir naujausi jos kūriniai. Dizainerė pristato rankinių „Gėda Pelėda“ pavasario ir vasaros kolekciją, dedikuotą dienai ir nakčiai.
„Gėda Pelėda“ 2017 m. pavasario-vasaros rankinių kolekcija
„Gėda Pelėda“ 2017 m. pavasario-vasaros rankinių kolekcija / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 Rankinė Mada

„Lygiadienis – magiškas reiškinys. Jis mane įkvėpė naują kolekciją skirti gamtai ir žmogaus sąsajai su ja. Pusiausvyra, simetrija, lygiai vienodos dalys, mistika laike ir vietoje, realybę praradę daiktai – visą šią energiją norėjau įpūsti ir rankinėms“, – pasakojo kūrėja.

Gamintojo nuotr./Kristina Lisauskė
Gamintojo nuotr./Kristina Lisauskė

Naujieji rankinių modeliai išsiskiria ne tik dieną ir naktį atkartojančia spalvų gama, bet ir dizaino sprendimais – simetriją pabrėžiančiomis rankinių detalėmis.

„Viena kolekcijos dalis dedikuota nakčiai ir jos mistikai. Čia vyrauja rimtumas, romantiškos formos, neryškios spalvos, rankinės išsiskiria subtiliai atsispindinčiais odos paviršiais, kuriuose išsikraipo vaizduotę kutenantys atvaizdai. Kitą naujosios kolekcijos dalį skyriau dienai ir jos šviesai: šie modeliai simbolizuoja lengvumą ir ryškumą, vyrauja žaismingesnė spalvų paletė“, – apie naujausius savo darbus kalbėjo K.Lisauskė.

Gamintojo nuotr./„Gėda Pelėda“ 2017 m. pavasario-vasaros rankinių kolekcija
Gamintojo nuotr./„Gėda Pelėda“ 2017 m. pavasario-vasaros rankinių kolekcija

Pavasario ir vasaros kolekcijoje pristatytais kūriniais dizainerė liko ištikima gamtai, bet nepamiršo ir vizitine kortele jau tapusios estetikos, kokybės, funkcionalumo. Nauji darbai – tai it odinis rankinių ir kuprinių koliažas, pritaikomas tiek dienos patogumui, tiek vakaro elegancijai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dizainerė apie socialinį mados projektą: „Tikėjau, kad mados industrija turi nešti gėrį“

Šį sezoną K.Lisauskė ne tik pristatė naują kolekciją, bet ir prisiminė praėjusias: iki šiol populiariausių modelių koloritą papildė naujos spalvos – sodriai mėlyna ir tamsiai violetinė. Tačiau ir čia – ne pabaiga: kitą mėnesį rankines nuspalvins dar gaivesni, pavasariški tonai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius