Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 mitai apie seksą

Kartais verta pakeisti sustabarėjusią savo nuomonę apie daugelį dalykų, o ypač apie intymiąją sritį, kuri itin apipinta mitais.
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.

1. Kuo ilgesnis aktas, tuo geriau. Iš tikrųjų tai ne visada sveika moteriai. Pirmiausia, tai negarantuoja orgazmo, o ilga sueitis gali tapti ir lyties organų sudirginimo priežastimi. Todėl partneriui patartina prieš tai gerai įkaitinti damą, užuot surengus nuobodų ir monotonišką maratoną.

 

2. Moteris kaskart turi pasiekti orgazmą. Nebūtinai. Dailiosios lyties atstovės dažnai mėgaujasi pačiu procesu, o ne jo finalu. Be to, seksologai tvirtina, kad normalu orgazmą patirti 5 atvejais iš 10.

 

3. Tik kompleksuoti žmonės mylisi tamsoje. Iš dalies tai tiesa, bet pažvelkime kiek kitaip: juk tie, kurie mėgsta tamsą, žino, kad joje paaštrėja visi pojūčiai. Taigi – patiriamas didesnis malonumas.

 

4. Per orgazmą būtina kuo garsiau lieti emocijas. Prisižiūrėję erotinių filmų piliečiai įsivaizduoja, kad orgazmas be šauksmų – ne orgazmas. Iš tiesų daugumai moterų tuo metu visiškai nesinori rėkauti ir gąsdinti vaikų bei kaimynų. Be to, po vyrų apklausos paaiškėjo, kad 40 proc. jų nepatinka audringai reiškiamos emocijos – kur kas malonesnis ausiai trūkčiojantis mylimosios kvėpavimas ir šnabždesiai.

 

5. Po klimakso galima pamiršti seksą. Jokiu būdu. Jei porai ir iki tol intymus gyvenimas teikė malonumą, taip bus ir vėliau, o jei ne – tai po klimakso sekso bus vengiama dėl moralinio ir fizinio nepasitenkinimo. Po klimakso seksu moteris džiaugiasi dar audringiau – vien todėl, kad nebereikia saugotis nėštumo.

 

6. Po vyro orgazmo artumas baigiasi. Jei vyras galvoja tik apie savo malonumą, tuomet taip. O jei ir apie partnerės – jis ir toliau bučiuos ir glamonės ją.

 

7. Sinchroniškas orgazmas – poros harmonijos požymis. Nėra nieko keista ar bloga, jei orgazmas pasiekiamas ne vienu metu. Kadangi partnerių fiziologija skiriasi, kiekvienam jų reikia skirtingo laiko tarpo malonumo viršūnei pasiekti. Statistika teigia, kad tik 18 proc. porų kartu pasiekia orgazmą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius