-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokie vyrai geidžiamiausi?

Priklauso nuo amžiaus – jaunoms merginoms rūpi sportininkai, paskui pradedama dairytis į vyrų piniginę, kol galiausiai apsistojama prie intelektualių ar mokančių pralinksminti. O gal klystame?
Vyras
Vyras / 123rf.com nuotr.

Taigi, ko tikėtis iš populiariausių tarp mūsų, moterų, vyrų?

Vyrai sportininkai

„Fotolia“ nuotr./Futbolininkas
„Fotolia“ nuotr./Futbolininkas

Aišku, ne kokie nors šuolininkai į tolį, bet krepšininkai ar futbolininkai. Jauni, gražūs ir nemažai uždirbantys. Įpratę prie disciplinos (o tai dažniausiai nebūdinga kitiems vyrams), taigi klauso ne tik trenerio, bet ir mylimosios nurodymų. Kūnas išlavintas, protas – kaip kurio. Bet juk dažniausiai einšteinų tarp jų ir neieškoma? Geidžiamiausi – turintys kontraktų užsienio klubuose: šalia jų gražuolėms nereikia litų skaičiuoti, be to jie neužknisa savo rimtumu, mėgsta (kai gali) pasilinksminti, juk šiokiadieniais aria kaip arkliai. Be to, neatsibosta – jie dažnai išvažiuoja į stovyklas, kur moterys nepageidaujamos, taigi jų draugės turi laiko pasilepinti. Vienas mažas minusas – gali tekti trenktis paskui juos kur nors į Rusijos gilumą, bet jei mergina kantri, supratinga ir nekomplikuojanti gyvenimo giliamintiškais pasvarstymais – viską ištvers. 

Berniukai saldainiukai

„Fotolia“ nuotr./Turtingų tėvų sūnelis
„Fotolia“ nuotr./Turtingų tėvų sūnelis

Dažniausiai – turtingų tėvų sūneliai. Tik vieni atsipūtę mėgaujasi prabanga ir nieko doro neveikia, tik plačiąja prasme vartoja, o kiti stengiasi pasinaudoti gera starto pozicija: siekia savų tikslų ir tobulėja. Taigi, dėmesio verti tik tie, antrieji. Jie patikimi – netgi jei savo ore sklandančių idėjų neįgyvendins, jei jų verslas žlugs ar ištiks bet kuri maža bėdelė, mamytė ir tėtukas kaipmat atskubės gelbėti sūnelio, o kartu – ir jo draugės. Taigi, nebadausite. Tik štai problema gali būti jo valdinga mamytė – juk ji tikrai pasistengs surasti sūneliui jo vertą merginą, ir jei jūs į tą sąrašą nepapuolėte, galite jau dabar pasakyti mylimajam atia!

Lėbautojai

„Fotolia“ nuotr./Klubinis vaikinas
„Fotolia“ nuotr./Klubinis vaikinas

Kažkodėl itin patinka moterims. Ypač toms, kurioms reikia sekso, rokenrolo ir naujų įspūdžių. Tokie vyrai ryškūs, linksmi, charizmatiški, rūpinasi savo išvaizda, kai kurie tarp vakarėlių dar nubėga į sporto salę. Bet su jais nemažai problemų. Dažniausiai jie neieško rimtų santykių, nežada kurti šeimos ir tikrai nesvajoja apie vaikus. Jiems užtenka naktinio gyvenimo, paįvarinamo seksu su vis kita moterimi.

Politikai

„Fotolia“ nuotr./Politikas
„Fotolia“ nuotr./Politikas

Taip, taip, neapsirikome. Į politiką veržiasi labai įvairūs vyrai, turintys skirtingų tikslų. Ne visada juos vilioja valdžia ar tyras troškimas ką nors gero nuveikti dėl tėvynės gerovės. Kartais juos ten stumia noras pasigerinti ir taip jau nevarganą savo gyvenimą. Bet kažkuo šie kostiumuoti dėdės vis tik traukia merginas ir moteris. Žinote, kuo? Ogi neblėstančiu pasitikėjimu savimi. Pažvelgus į tokį, taip ir matai: jis visu šimtu procentu įsitikinęs – GALI! Ir rinkėjus sužavėti, ir lovoje žygdarbių nuveikti. Patarimas jų draugėms – verčiau nelįskite iš savo mylimojo šešėlio. Nes vienas neatsargus pasisakymas, viena kompromituojanti nuotrauka gali jam kainuoti karjerą. Taigi – tsss... Būkite kaip pelė po šluota.

Oligarchai

„Fotolia“ nuotr./Oligarchas
„Fotolia“ nuotr./Oligarchas

Mūsų mažo krašto damos ieško jų kituose kraštuose, bet neranda. Gal ir gerai – tokie vyrai turi milžiniškų ambicijų, yra amžinai užsiėmę, šeimai ar mylimajai jie neturi laiko. Be to, išlepinti, nes viską, ką nori, gauna už pinigus.

Verslininkai

„Fotolia“ nuotr./Verslininkas
„Fotolia“ nuotr./Verslininkas

Sėkmės lydimas ne per stambiausias verslininkas – puikus variantas. Vidutiniškai užsiėmęs, vidutiniškai turtingas, labiausiai tinkantis tradicinei šeimai.

Aktoriai, dainininkai ir kiti kūrybingi vyrai

„Scanpix“ nuotr./Aktorius Bradas Pittas (2012 m.)
„Scanpix“ nuotr./Aktorius Bradas Pittas (2012 m.)

Pabandykite pasišnekėti su režisieriumi ne apie teatrą ar su muzikantu ne apie muziką. Po dešimties minučių ar greičiau, vis tiek būsite priversta klausytis jo išvedžiojimų apie save mene. Dažniausiai tokie personažai susikoncentravę į savo talentą ir aplinkybes, padedančias jam atsiskleisti. Kūrybinių profesijų vyrai krinta į neviltį, kai jiems nesiseka, kai niekas jų talento neįvertina ir kai šiaip eilinė krizė ištinka. Tada jie arba užsisklendžia arba vargina visus aplinkinius savo dejonėmis. Jei tokiomis palinkybėmis galite išlikti švelnia ir atsidavusia mūza – bandykite laimę. Nors ir mūzas jie dažnai linkę keisti į vis sukalbamesnes.

Na, šiek tiek sutirštinome spalvas, bet kiekviename apibūdiname tikrai yra kruopelytė tiesos. Taigi, jūsų laisvė rinktis. Vieną iš jų arba kuklų, bet geromis akimis žvelgiantį IT specialistą...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius