Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nauja manija: seksas su… dinozauru

Po meilės romanų su vampyrais ir vilkolakiais, po „50 pilkų atspalvių“, erotinė literatūra, rodos, nebežada jau nieko nauja. Tačiau amerikiečių rašytojai į romanus įvedė dar vieną netikėtą veikėją – dinozaurus. Pagal autorių fantaziją žmonės ir dinozaurai jau nebe priešai...
Nauja manija: seksas su… dinozauru?
Nauja manija: seksas su… dinozauru? / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Manija

... o aistringi meilužiai. Kaip skelbia Huffington Post, dviejų rašytojų Cristie Sims ir Alaros Branwen pasakojimus apie intymius santykius su seniai išmirusiomis būtybėmis jau išleido viena nedidelė leidykla. 

Romanų pavadinimai gana panašūs: „Pagrobta pterodaktilio“, „Pagrobta tiranozauro“ ir t. t. Viršeliai irgi nepribloškia originalumu: ant jų seksualiai besiraivanti menkai apsirengusi mergina ir dinozauras.

„Tai istorija apie laukinį seksą su žvėrimi. Ji padės išlaisvinti pačias tamsiausias erotines jūsų fantazijas. Tokia literatūra – ne silpnų nervų žmonėms. Tai – ne erotika, skirta jūsų mamai. Visi sekso aprašymai knygoje labai išsamūs ir atviri, todėl nerekomenduojame knygos skaityti jaunesniems nei 18 metų asmenims“, – skelbiama vienos knygos anotacijoje.

Ištrauka iš kitos knygos: „Ji net nesuprato, kodėl užplūdo toks stiprus susijaudinimas. Gal todėl, kad ji paskutinį kartą bandė patirti begalinį malonumą – tol, kol ją sudraskys didžiulis žvynuotas žvėris. Šiaip ar taip dabar ji mėgavosi jo šilto ir šiurkštaus liežuvio prisilietimu prie švelnios savo odos.“ Kaip manote – užveda ar visgi šokiruoja? Ar pasaulis jau baigia išsikraustyti iš proto ar atranda naujas kūrybines dirvas?..

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius