Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujas sekso partneris: 10 taisyklių

Kai santykiai vis labiau kaista ir tampa vis artimesni, neišvengiamai ateina intymumo momentas. Į ką verta atkreipti dėmesį, kad nepadarytumėte klaidų?
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.

1. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu

Dauguma vyrų ir moterų labai jaudinasi prieš pirmąjį kartą su nauju žmogumi, todėl „dėl drąsos“, o dažniausiai dar ir nesaikingai, pavartoja alkoholio. Tai – klaidingas sprendimas, nes alkoholis gali sukelti dar didesnį nervingumą ir turėti įtakos tiek vyrų, tiek moterų seksualiniams sugebėjimams. Taigi saikas ir dar kartą saikas!

2. Paruoškite aplinką

Tai geras pretekstas susitvarkyti butą: pagaliau nuvalyti dulkes, išplauti grindis, sudėti į daiktus vietą... Sukurkite romantišką atmosferą įžiebę žvakes ar pamerkę gėlių. Nepamirškite ir apsisaugojimo priemonių bei kontracepcijos! Tai liečia tas damas, kurios tikisi, kad džentelmenas atsineš pilnas kišenes prezervatyvų. O jis tai gali tiesiog „pamiršti“...

3. Nusirenkite prieblandoje

Daugumai pirmą kartą pasirodyti nuogam šviesoje nėra paprasta. Palengvinkite tiek sau, tiek partneriui tą nelabai jaukų momentą.

4. Skirkite pakankamai laiko preliudijai

Tai ypač svarbu, kai partneris dar ne itin gerai pažįstamas. Preliudija gali padėti įveikti jaudulį ir pakurstyti aistrą.

5. Tyrinėkite vienas kitą

Vertėtų pradėti susipažinti su partnerio erogeninėmis zonomis ir išdrįsti apie tai paklausti. Intymus instruktažas pravers ateityje.

6. Nesidėkite esanti sekso gigantė

Per pirmąjį kartą su nauju žmogumi nevertėtų išleisti jumyse slypinčio alkano žvėries ir versti partnerį leistis į keistus eksperimentus bei atlikti akrobatinius triukus, įkandamus tik cirko artistams. Būkite švelnus ir atidus, stenkitės išsiaiškinti, kas jūsų partneriui patinka.

7. Tegul vadovauja dama

Tegul ji pati renkasi patogią pozą ir tempą. Verta rinktis kurį nors iš variantų „moteris viršuje“.

8. Padarykite minutės pertraukėlę

Kai jūsų kūnai susijungs, trumpam nurimkite: pažvelkite vienas kitam į akis, pasibučiuokite. Juk tai, kas vyksta, turi likti nepamirštama.

9. Nesitikėkite stebuklų

Kalbant apie orgazmą, nelaukite fejerverkų ir aplodismentų. Atminkite, kad intymių santykių kokybė didėja palaipsniui, todėl jums abiem reikia laiko. Rekordų sieksite vėliau.

10. Nenusisukite vienas nuo kito

Nėra nieko bjauriau, kai partneris tuoj pat pašoka ir ima karštligiškai rengtis, skubėti namo. Būna, kai po minutės jis nusisuka ir užmiega...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius