-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualinis patrauklumas. Kas tai iš tiesų yra?

Seksualinis patrauklumas, pasak seksologų, yra mokėjimas pateikti savo seksualumą, skleisti erotinius signalus ir juos priimti iš priešingos lyties atstovų.
Seksualumas
Seksualumas / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Seksualumas

Tik nepainiokite: seksualiai patraukli moteris nebūtinai yra hiperseksuali, jai gali pakakti visai nedaug sekso. Tačiau ji priverčia sudrebėti ne vieno vyro širdį. Iš pirmo žvilgsnio seksuali moteris gali būti niekuo neišsiskirianti: ir figūra neideali, ir veido bruožai netaisyklingi, tačiau jos kalba, veido išraiška, gestai, įpročiai, pasaulėžiūra ir daugelis kitų dalykų traukia vyrus kaip magnetas. O kita – nuostabios išvaizdos, puikios figūros, bet vyrų dėmesio kaip nesulaukia, taip nesulaukia ir vaikšto vieniša. Tai todėl, kad neturi vidinės šilumos, erotinio užtaiso arba, kaip mėgstama sakyti, šarmo.

 

Kuri nenorime turėti to šarmo? Ką čia slėpti – kiekviena moteris savo vertę matuoja pagal tai, ar ji patinka vyrams. Moters, kuri jaučiasi patraukli, geidžiama, mylima, gyvenimo kokybė gerokai aukštesnė, ji labiau savimi pasitiki, lengviau pasiekia profesines aukštumas, jai klostosi darnesni santykiai su aplinkiniais. Nors daugelis vyrų mano, kad seksualumas, gebėjimas gundyti, moteriškumas (nesvarbu, kaip pavadinsime) moteriai gamtos arba duotas, arba ne, vis dėlto kiekviena moteris gali to išmokti. Bent jau tam, kad nesikamuotų dėl savo netobulos išvaizdos, rastų tikrąją meilę, o ne jos pakaitalą, už kurio tenka kabintis tarsi už šiaudo gelbėjantis nuo vienatvės ir jausmo, kad esi niekam nereikalinga. Paskui kankintis visą gyvenimą...

 

Taigi, kaip tapti moterimi, kuri spinduliuotų seksualiniu patrauklumu?

♦ Moteriai, kuri gyvena visavertį seksualinį gyvenimą, tai tarsi parašyta ant kaktos. Ji kitaip atrodo, juda, kalba, žiūri. Vyrai tvirtina, kad patenkinta moteris tarsi šviečia iš vidaus, visa tarsi užsipildo kažin kokiu stebuklingu patrauklumo eliksyru... Išvada: mylėkitės reguliariai, neatsisakykite malonumų! Iš prigimties frigidiškų moterų yra tiek mažai, kad tiesiog neturėtumėte drįsti savęs prie jų priskirti, prieš tai neišmėginusi visų savo jausmingumo tobulinimo būdų. Didžiausia klaida seksualinei patirčiai padėti kryžių ir sakyti, kad seksas jums buvęs nebuvęs. Gal ką ir apgausite, bet ne save.

 

♦ Pamirškite frazes „aš nemoku“, „nežinau, kas tai yra“. Nesibaiminkite, fizinį ir psichologinį diskomfortą kelianti priklausomybė nuo sekso atsiranda vos vienai kitai moteriai. Paprasčiausiai nėra tikslo susilaikyti ir atsiriboti, kai šalia mylimas vyras. Pamirškite savo atsikalbinėjimus („Skauda galvą“, „Tik ne šiandien“), tiesiog atsipalaiduokite. Būkite spontaniška. Be to, sekse, kaip ir sporte, kuo dažniau treniruojiesi, tuo geriau pažįstate savo kūną ir žinote, ko jam iš tiesų reikia. Daugybės moterų didžiausia šaltumo priežastis yra menkas savo (na, ir žinoma, savo partnerio) kūno, taip pat ir jausmų pažinimas.

 

♦ „Mygtukas“, kuriuo galima įjungti malonumo mechanizmą, yra ne intymiosiose vietose, o galvoje. Reikia išmokti jį valdyti, niekas kitas už jus to nepadarys. Jūsų pojūčiai ir savęs vertinimas nepriklauso nuo meilužio sumanumo, organo dydžio, pozų ir technikų. Tik nuo jūsų pačios. Nuo to, ar iš tiesų mylite vienas kitą, nuo jūsų minčių ir gebėjimo atsiriboti nuo neesminių dalykų.

 

♦ Jeigu iki šiol nesijaučiate tikra moteris ar netgi nelabai įsivaizduojate, kokia ji turi būti, apsidairykite aplink. Atidžiau stebėkite kitų moterų išvaizdą, elgesį, atkreipkite dėmesį, kaip jos bendrauja su vyrais, kokios moterys jiems patinka, kokios – ne. Greitai pastebėsite, kad vyrus traukia įdomios, intriguojančios ir šiek tiek paslaptingos moterys. Norite būti tokia? Tuomet nuolat stebėkite save, kurkite savitą įvaizdį. Moteriškumas, graži laikysena, geros manieros, taisyklinga kalba, taktiškumas, gebėjimas išklausyti ir suprasti kitą, stilingi drabužiai ir, žinoma, šviesus ir netuščias dvasinis pasaulis – štai bene svarbiausi seksualiai patrauklios moters bruožai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius