Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svarbiausi laimės ir sėkmės dėsniai

Jei tik paisome jų, viskas mūsų gyvenime pradeda veikti tarsi gerai suderintas mechanizmas: lydi sėkmė, netrūksta jėgų ir energijos, kiekviena diena tampa džiugi ir įkvepianti.
Laiminga moteris
Laiminga moteris / Fotolia nuotr.

Tuščios erdvės dėsnis

Jeigu jums reikia naujų drabužių – atsikratykite senųjų, ištuštinkite spintą. Jei trokštate naujų, gerų santykių – užbaikite senuosius, varginančius. Jei norite nebekentėti – atsikratykite nuoskaudų. Tik tuščioje, švarioje erdvėje gali rastis kažkas nauja...

Cirkuliacijos dėsnis

Būkite pasiruošusi atsisveikinti su viskuo, kas jau atliko savo misiją jūsų gyvenime: daiktai, žmonės, santykiai, socialinis statusas, situacijos ir pan. Tik paleidusi tai, kuo esate nepatenkinta, galite gauti tai, ko trokštate.

Vaizduotės dėsnis

Troškimai tampa tikrove tuomet, kai pirma jie sukuriami vaizduotėje. Kuo daugiau dėmesio skirsite tam vaizdiniui, kuo tikriau įsivaizduosite jį, tuo greičiau sulauksite rezultato.

Kūrybos dėsnis

Žmogus savo klestėjimą pasiekia pasitelkęs nestandartinį mąstymą, nuojautą ir lakią vaizduotę. Tik kurdamas žmogus išlaisvina save iš rėmų. Taigi jei jums atrodo, kad gyvenate nykiai, nuobodžiai ir visiškai paskendusi kasdienėje rutinoje, tai akivaizdus ženklas, kad jūsų gyvenime nėra jokios kūrybos... Nebūtina kurti šedevrus. Tokį visiškai buitišką dalyką kaip vakarienė galima patiekti sukandus dantis arba su didžiuliu polėkiu... Viskas priklauso nuo jūsų požiūrio į reiškinį.

Davimo ir gavimo dėsnis

Tai, ką duodate kitiems, sugrįžta dešimteriopai. Nebūtinai iš to paties žmogaus. Todėl dalykitės su kitais net jei ir nedaug turite. Ir savo gebėjimais, talentais negalite džiaugtis viena, turite jais dalytis su visu pasauliu. Tai darydama prisišaukite dar daugiau gerovės į savo gyvenimą. Dalytis su kitais – vienas svarbiausių Visatos principų.

Atlaidumo dėsnis

Jei nesugebate atleisti žmonėms, jokie turtai, nei materialūs, nei dvasiniai, negali pasiekti jūsų. Jei širdis pilna neapykantos ir pykčio, meilė joje negali rasti vietos… Tiesiog būtina atsikratyti neigiamų jausmų, kurie neduoda ramybės, naikina jūsų asmenybę ir nuodija viską aplinkui. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius