-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ženklai, išduodantys, kad jums reikia daugiau sekso!

Jei sutiksite bent su vienu iš čia išvardytų 10 teiginių – tai jau tikrai reikia! O jei ir ne – vis vien reikia, nes seksas gražina, lieknina ir stiprina ryšį su mylimuoju. Žodžiu, grožiui išryškinti, sveikatai pagerinti bei savivertei ir pasitikėjimui savimi stiprinti.
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Shutterstock nuotr.

1. Viskas nervina ir liūdina. Seksas tikrai pakels nuotaiką: per lytinį aktą išsiskiria laimės hormonas endorfinas, kuris pakelia nuotaiką ir leidžia pozityviau žvelgti į pasaulį. Viskas paprasta: kokybiškas seksas veikia cheminius organizmo procesus be mūsų pastangų. Taigi atsipalaiduokite ir mėgaukitės!

2. Nuolat kas nors skauda. Prieš orgazmą kraujyje padaugėja hormono oksitocino, o jam veikiant susidaro skausmą malšinantys endorfinai. Gera žinia: jei nuolat kenčiate nuo PMS skausmų, numalšinkite juos griūdama į lovą su mylimuoju!

3. Nesiseka sulieknėti. Lova – pats geriausias žmonijos išrastas treniruoklis! Seksualiai susijaudinusio žmogaus širdis ima plakti iki 150 dūžių per minutę dažniu – kaip sunkiaatlečiui kilnojant svarsčius. Per lytinį aktą sudeginama tiek pat kalorijų, kiek aktyviai bėgiojant 15 minučių Bet juk maloniau nebėgioti, ar ne? Taigi paskaičiuokime: jei kasdien mylėsitės (sudegindamos 200 kcal), per savaitę numesite pusę kilogramo. O per mėnesį?

4. Nuolat pasigaunate virusą. Stiprinkite imunitetą mylėdamiesi! Žmonių, kurie reguliariai TAI daro, kraujyje yra 30 proc. daugiau antikūnių nei tų, kurie nesidžiaugia sekso malonumais. Todėl seksualiai aktyvūs vyrai ir moterys rečiau serga gripu ir įvairiais infekciniais susirgimais.

5. Netenkina krūtinės dydis. Neįtikėtina, bet faktas: reguliarūs intymūs santykiai veikia jūsų krūtų apimtis, mat susijaudinus sustiprėja kraujotaka krūtinėje ir jūsų apvalumai gali padidėti net 25 proc.!

6. Nuolat ką nors pamirštate. Per lytinį aktą maksimaliai paspartėja kraujotaka, o deguonies prisotintas kraujas greičiau pasiekia visus organus, taip pat ir galvos smegenis, kuriose  suaktyvėja atminties ir mokymosi procesai. Taigi studentams per sesiją verta užsiimti ne tik mokslais...

7. Nuolat vargina nemiga. Juk puikiai išsimiegate po orgazmo, ar ne? Todėl kad organizme padaugėja hormono oksitocino, o jis – natūralūs migdomieji.

8. Esate nepatenkinta savo kūno stangrumu. Meilės akto metu treniruojamos visos raumenų grupės, ypač dubens, sėdmenų, pilvo preso, rankų raumenys. Reguliarus seksas teigiamai veikia ir laikyseną: 20 min. intymių santykių prilyginama pusvalandžiui rytinės mankštos.

9. Erzina raukšlės. Reguliariai mylintis, paspartėja kolageno gamyba organizme, o jis, žinia, glotnina odą – ji tampa kaip šilkinė. Na, o sekso metu išsiskiriantis hormonas progesteronas padeda išvengti arba atsikratyti inkštirų. Be to, buvo įrodyta, kad poros, kurios mylisi mažiausiai 3 kartus per savaitę, po 30-mečio atrodo keleriais metais jaunesnės už bendraamžius, kurie neturi reguliarių lytinių santykių.

10. Tiesiog esate nusivylusi savimi. Ypač kai aplink pilna lieknų ilgakojų, su kuriomis save nuolat lyginate. Nuo tokių minčių gali išvaduoti tik aistringas seksas. Jei geidžiamas vyriškis jums pasakys, kad esate pati nuostabiausia moteris Žemėje ir jis pames galvą tik dėl jūsų, pagaliau užmiršite, kad jūsų talija galėtų būti ir lieknesnė, o kojos – ilgesnės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius