-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 23

Didžiausia Jurijaus Smorigino klaida „Šuolyje“: per daug varė ant M.Šalčiūtės?

Tai kas, kad Juročka pasitraukė iš „Šuolio“. Vis tiek Jurijus Smoriginas yra senas lapinas. Ir net populistas pravarde „Už Lietuvą, vyrai“, jo nepranoks. Turiu omeny ne tik baletą...
Jurijus Smoriginas (FB)
Jurijus Smoriginas (FB)
Temos: 1 „Šuolis!“

Tai kas, kad Juročka pasitraukė iš „Šuolio“. Vis tiek Jurijus Smoriginas yra senas lapinas. Ir net populistas pravarde „Už Lietuvą, vyrai“, jo nepranoks. Turiu omeny ne tik baletą, bet ir šou verslą. Tokie menininkai neprapuola. Būtent todėl manau, kad Jurijus Smoriginas vienintelis žino tikrąją savo šuolio kainą. Ir ką prarado iškritęs.

Viskas, ką jis daro – gerai apgalvotas planas

Jis man labai primena Rusijos „lietuvį“ Borisą Moisejevą. Ir anam gražiai šokti neužteko. Išvažiavo į Maskvą, įsitrynė į televiziją, sukėlė daugybę pikantiškų gandų, skandalų, kurie atvilnijo iki pat Lietuvos.

Tai pradėkime nuo to, kad skvarbus ir kiek klastingas Jurijaus žvilgsnis apie jį pasako labai daug. Jis nuolat bando atkreipti į save dėmesį. Tai, ką su Vyteniu Pauliukaičiu jis išdarinėjo šokių projektuose – jau praeitis. Bet daugelis prisimena, kad Jurijus vaidino piktąjį kritiką, bandantį sumenkinti visus, išskyrus savo Vilniaus baletą (kurį mažai kas žinotų, jei ne skandalingas Jurijaus elgesys).

Jau šokių projektuose Jurijus išsirengė ir bandė sužavėti nuogo kūno mėgėjus. Kaina tikrai palyginti maža su pasiektu efektu. Užtat pusnuogio balerūno nuotraukos atsidūrė beveik visuose didžiuosiuose portaluose ir žurnaluose. Tiesa, Žilvinas Šilgalis (iki pusės nuogas) atrodė gerokai seksualiau. Bet Smoriginas – skandalingiau.

Klaida: varė ant M.Šalčiūtės

„Šuolyje“ Smoriginas bandė pranokti Moniką Šalčiūtę, bandydamas ją nuolat menkinti. Pilnas Youtube vaizdų, kuriuose Jurijus tyčiojasi iš Monikos, bijančios nušokti nuo tramplino.

Tai privertė tautą atkrintamosiose varžybose balsuoti už krūtiningąją Moniką, o Jurijų mesti lauk.

Man atrodo, tai privertė tautą atkrintamosiose varžybose balsuoti už krūtiningąją Moniką, o Jurijų mesti lauk. Nes vien skandalingumo nepakanka, reikia ir seksualumo.  O būtent jo balerūnas ir pritrūko: negražiai maivėsi, puolė publikos numylėtinę ir nepademonstravo nieko naujo, be baleto šokėjams įprasto špagato.

Tai atsakysiu į klausimą: kiek kainavo J.Smorigino šuolis? Tai kainavo jam televizinės šlovės aukso dalį. Nes TV serialuose Jurijaus nebesimato, „Šuolis“ kyla į rekordines aukštumas, o didžiausio visų laikų skandalisto jame nebeliko. Gaila. Bet užtat vyrai paganys akis į Šalčiūtę, Straleckaitę, Meškaitę. Deja, ne Ž.Šilgalis atėjo su „grotelėmis“ ant pilvo, o kitas gražu(o)lis-gudročius-mitinguotojas.

Ugnė

Mano nuomonę apie Moniką Šalčiūtę skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius