Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 01 11

Skaitytojo nuomonė. Džiaukitės, rinkėjai – dabar turit Neringą, Birutę ir Viktorą

Iš anksto visus perspėju – aš nesu konservatorių gerbėjas, nesu nei vienos partijos gerbėjas, simpatizuoju galbūt nebent Liberalams, tačiau jie vis tiek yra niekas bendrame šios...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Iš anksto visus perspėju – aš nesu konservatorių gerbėjas, nesu nei vienos partijos gerbėjas, simpatizuoju galbūt nebent Liberalams, tačiau jie vis tiek yra niekas bendrame šios dienos politiniame triukšme. Ankščiau priklausiau ir Naujajai sąjungai – kai dar Uspaskichas buvo jos sudėtyje ir visi girti partiniai ten dainas dainavo per suvažiavimus, bet pamatęs virtuvę iš vidaus, savo narystę tiesiog nutraukiau. Tai visi tie, kas bandys sakyti, kad straipsnis užsakomas – gali eiti iš karto į išvietę pakomentuoti ten savo užsakymą.

Taigi, prieš rinkimus girdėjau daug visokiausio lygio žmonių pasisakymų, apie darbo partiją (sąmoningai nerašau iš didžiosios), socialdemokratus, žodžiu viskas gerai – išskyrus Konservatorius. Dabar mielieji, paklauskite savęs, taip jau žiauriai viskas korumpuota, bet ex-premjerą vis tiek į Davosą kviečia? Ar galvojat, kad Davosas yra tiesiog kaip raudonas kilimas visokiom pseudožvaigždėm? Bet jei aišku, negavot savo minimumo, tai geriau eiti žiūrėti „Radži ieško žmonos“, ką jau tas Davosas.

Bet užtat dabar turim Venckienę kuri litą riša su... kažkuo. Turim energ-ičuw-ūkio..dzin... ministrę Birutę. Turim vieną asmenį kuris primena dar kitą personažą iš Ice Age, vienas jau nieko nebeprimena, nes nelabai koks vaizdelis. Maža detalė – jūs esat dėl visko kalti. Tiesiog, esat ir viskas. Pažįstu N+K žmonių (jie ir išrinko valdžią), kurie kultivavo misterį VU dėl... (tyla). Žodžiu žmonėm jis patiko, nes Dviračio Žiniose pakankamai vienodai viskas ir vyko.

Viskas gal visai gerai, gal gerb. premjeras ir išsivalys savo tvartą nuo bezdonių krūvos, nes kitaip laukia „seimas iki bulviakasio“, t.y. greit bus priešrinkiminiai. Bet aš pykstu ne ant pačio valdžios klounų, pykstu ant tautos, kuri apart įsijungt „Radži ieško žmonos“ nelabai ką sugeba, o pažymint savo kandidatą remiamasi kažkokiomis tik jiems suprantamomis emocijomis, kaip pavyzdys būtų eilinis babuškinas „šitas man atrodo nevogs“. 

Iškarto atsakau visiems, kas teigia jog „viskas išvogta, teisybės nėra, prie Ruso buvo geriau.“. Prie Ruso vogėt jūs, senjorai, visi iš valstybės, „susikombinuodami“ vieną ar kitą „Šilelį“. Dar pikčiau yra tai, jog tie patys senjorai-vagys, renka mums – jaunąjai kartai, visiškus žlobus, vadovaudamiesi kažkokiais senobyniais stereotipais.

Jau ne kartą, teko užčiaupti ne vieną DP gerbėją (net ir jauną), po VU apkaltos. Tiesiog užtenka paklausti „na, kaip dabar tavo rinkimai?“. Ir tada gaunu eilinį atsakymą: „ai, visi jie vienodi“. Vienodi esate Jūs, ne Jie. Jūs esate tik Jų priemonė. 

Godumas valdo pasaulį, ir jei liaudžiai duotų valdžią, būtų krachas, viskas būtų išvogta, nes na šarom viskasdabar ir taip daug liaudies gyvena na šarom. Nedirba, gauna pašalpas ir parduoda vieną kitą balsą. Teisingai yra pasakęs A. Užkalnis – jei tai didžiąjai masei duotume valdžią, seniai viskas būtų išvogta, nes tai kažkokiuose soc-genuose. Ir tie žmonės dažniausiai balsuoja už minimalią 1509 algą.

O dabar, džiaukitės – alkanieji, turit Neringą, kuri įves tvarką į teisingumo sistemą, turit Birutę, kurie neskiria eksporto nuo atominio reaktoriaus, dar galit porą aplodismentų skirt ir Algirdui, kuris nuomonę keičia kaip pirmą kartą PMS užklupta nepilnametė. Tik tie, kas balsavo už VU, tyli, nes čia jau sunkiai rasi krekenargumentų.

Nuoširdžiai laukiu, arba šita valdžia susitvarko reikalus (kažkodėl dar turiu tokį tikėjimą premjeru, nes ES stebi), arba pyst jus visus į laukus bulvių ravėt ir tegul vyksta priešlaikinė valdžiakuliacija. Nes kol kas į kai kurių „ministrų“ pasisakymus, gėda žiūrėt. Tiesiog, gėda, nes apie ekonomiką Lietuvoje žino daugiau penktokas, nei ministrė/as. Gėda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius