Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 29 /10:29

Vairavimo kultūra Vilniuje: vairuoju kaip noriu. Vaizdo medžiagos tęsinys

Ikrauk.lt skaitytojas, atsižvelgęs į ankstesnio savo pranešimo komentarus, atsiuntė filmuotos vaizdo medžiagos tęsinį. „Daug kas iš komentatorių (pateisinančių „VW Passat“) mano,...

Ikrauk.lt skaitytojas, atsižvelgęs į ankstesnio savo pranešimo komentarus, atsiuntė filmuotos vaizdo medžiagos tęsinį.

„Daug kas iš komentatorių (pateisinančių „VW Passat“) mano, kad važiuojant pagrindiniu keliu turėjau praleist šį VW „Asa“. Jie pageidavo vaizo klipo tęsinio – tad prašau, žiūrėkit.

Šį „Asa“ aplenkiau tik dėl to, kad suabejojau jo sveikata (gal ir blaivumu). Neslėpsiu, buvo man noras pamokyti šį vairuotoją, bet palinkėjau „gero kelio“. „Mokytojas“ nuvažiavo pabijojęs net į akis pažiūrėti ir viskas. Nebūtų stabdęs, o pvz. mirktelėjęs, nebūtų ir šito vaizdo klipo.

Po miestą važinėju kiekvieną dieną nuo pat ryto iki vakaro (jau daug metų), įvairiausiu situacjų būna. Klysta visi, ir aš nešventas. Pamirksėjom vienas kitam ir varom toliau savo keliais. Jeigu viską kelčiau į internetą, tai „Youtube‘as“ „užlūžtų“. Bet tokiu naglų nepakęsiu, mokytojas čia atsirado. Dėl tokiu „vairuotojų“ ir būna panašiai, kaip įrašo pabaigoje – kenčia ne tik autoįvykio dalyviai. Šioje situacijoje kilometrinis kamštis.

Manau, toks paviešinimas – geriausia  prevencija. Apskritai vaizdo kamera atitolina vaizdą, iš tikro atstumai tarp automobilių daug mažesni. Nors dainą rusiška, manau, čia labai tinka. Kas norės, tas supras“, – teigia skaitytojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius