Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 25

Baltutis 3 mėn. katinaitis su pilka kepuraite ieško namų

Didelė mažų baltukų puokštė į „Naminukų“ globą atkeliavo iš Naujanerių sodų. Tai pirmoji tos katytės vada, kuri nebuvo „sunaikinta“. Ją prižiūrėję žmonės išvyko į užsienį ir...

Didelė mažų baltukų puokštė į „Naminukų“ globą atkeliavo iš Naujanerių sodų. Tai pirmoji tos katytės vada, kuri nebuvo „sunaikinta“. Ją prižiūrėję žmonės išvyko į užsienį ir tiesiog paliko sodyboje, gindamiesi, kad katytė niekada ir nebuvo jų, jog tik pašerdavo... Ir nejautė jokios pareigos nei sterilizuoti, nei pasirūpinti jos likimu, kai išvyks.

Iš Naujanerių parsivežėme šešis šios katytės mažylius - tuomet dar baikštučius, bet beprotiškai gražius. Kačiukų mamą, vardu Tigra, sterilizavome.

Prieš Jūsų akis vienas iš Tigros vaikų, globėjos Viktorijos globojamas maždaug 3 mėn. katinėlis. Namų globoje šis gražuolis visiškai adaptavosi, pamilo žmogų, tapo bendraujantis, švelnus ir prieraišus, toleruoja šunis.

Baltukas laukia šeimininkų, kurie įsileistų jį į savo šeimą, mylėtų ir saugotų. Jei galite jam padovanoti namus, skambinkite jo globėjai Viktorijai 8 615 80737 arba „Naminukams" 8 648 30077 (Vilnius)!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius