-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 27

Beglobių skausmas Taikos gatvėje!

Iš anksto atsiprašome už vaizdus, kuriuos verčiame pamatyti. Bet tegul nebūna melo šioje istorijoje. Tegul viskas atrodo taip kaip yra: nepagražinta, su tikru skausmu, nuovargiu...
Temos: 1 Skausmas

Iš anksto atsiprašome už vaizdus, kuriuos verčiame pamatyti. Bet tegul nebūna melo šioje istorijoje. Tegul viskas atrodo taip kaip yra: nepagražinta, su tikru skausmu, nuovargiu ir spalvomis. Štai kaip atrodo keturi kačiukai gyvenę po Taikos gatvės daugiabučio balkonu. Štai kaip atrodo tikrų beglobių veidai! Taikos gatvėje... (net pavadinimas skamba kažkaip iškreiptai lyg šaipytųsi).

Ir ne! O ne- jie tikrai nebuvo čia nematomi... Atremta lentutė į betoninę sieną po balkonu (atstojanti stogelį), po ja menkas skudurėlis (ligonių guolis), greta- pienelis ir spalvoti valgomi grūdeliai. Viskas jiems! Tik ar kas pastebėjo, kad kačiukai vargu ar ką beužuodžia? Ar kas pamatė jog ten, kur paprastai turi būti akys, seniai pasidengę stori pūlių dariniai? O tas mažylis, kuriam iš akiduobės virsta raudona masė? Ar kas jį pastebėjot?

Apie šią bėdą „Naminukams“ vos pamatęs pranešė Vygantas, atsiuntė nuotraukas, nurodė vietą. Ir visgi atvykus tapo aišku, jog tai bėda, kuria kažkas „tarsi rūpinosi“, bet „tarsi ir nematė“. Deja, ne visiems tokiems atvejams sugebame padėti ir tiesą sakant šie keturi visai neplanuoti kačiukai jau peržengė visas mūsų galimybių ribas ir vietų skaičių stacionare.Tačiau supratome, kad jei ne mes, jie tiesiog tyliai po vieną mirs ant savo vargšo, tiek skausmo sugėrusio skudurėlio.

Šių, Taigos gatvės kačiukų gydymas bus ilgas ir brangus. Kai kuriems iš jų gali prireikti akyčių operacijos, kai kurie galbūt iš viso nematys, kiti galbūt matys, bet niekada neturės gražių, apvalių kaip sagutės spindinčių akyčių. Norime paprašyti, jog tie, kurie mano, jog šie kačiukai neverti šanso gyventi, nešvaistykite laiko piktiems komantarams apie eutanaziją, jie nepakeis „Naminukų“ politikos.

O jeigu Jūs esate tokie kaip ir mes, ir kiekvienam- sveikam ir nesveikam, gražiam ir negražiam beglobiui linkite sėkmės ir geriausių namų, pabandykime gelbėti juos kartu.

Šiuo metu šiai šeimynėlei be galo svarbus moralinis ir finansinis palaikymas, todėl jei tik galite nors šiek tiek supaprastinti savo pirkinių sąrašus ir atrasti galimybę padėti šiems mažyliams, paaukoti galite į „Naminukų“ sąskaitą, mokėjimo paskirtyje nurodant „Taikos kačiukams“:


VšĮ „Naminukai“
Kodas: 302712405 
A/S: LT 55 7300 0101 3031 2940 (Swedbank)


Prie šiu kačiukų gelbėjimo istorijos gali prisidėti ir emigrantai, štai „Naminukų” PayPal nuoroda: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=CABVSA6HNQBQA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius