Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 12 12

Gražuolei Snieguolei labai reikalingi namai

Vieną dieną paskambino vyras ir maldavo padėti, nes niekas nevažiuoja nuo medžio nukelti gražuolės baltos pūsta uodegės. Susiskambinus su ugniagesiais ir nupasakojus situaciją,...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Vieną dieną paskambino vyras ir maldavo padėti, nes niekas nevažiuoja nuo medžio nukelti gražuolės baltos pūsta uodegės. Susiskambinus su ugniagesiais ir nupasakojus situaciją, gelbėtojai sutiko padėti.

Snieguolę nuėmė, bet... gelbėtojai pasiūlė ją nuvežti į san. tarnybą, o kadangi vyras supratimo neturėjo kas tai yra, tai ir nuvežė. Taip Snieguolė nuo sekmadienio jau tenai.

Katytė gražuolė. Jos istoriją sužinojau paskambinusi vyrui pasiteirauti kaip gi pasisekė, tada sužinojau, kad jis ir nuvežė mažylę į „Grindą.“ Taip pat papasakojo, kad kiemo mergaitė sakiusi jog žino kieno tai katytė ir kad mažylę išbruko iš namų, nes gimė vaikas.

Žinoma tai tik vaiko žodžiai, bet faktas kad mažės net neieško, skelbimų dėl jos dingimo nėra. Todėl gal tai ir tikėtina.

Antras faktas tas, kad Snieguolei labai reikia namų. Katytė jaunutė, tvarkinga. Grindoje jau sterilizuota. Labai reikia ją iš ten ištraukti.

Jei galite suteikti Sniegei namus, skambinkite tel. 865354521, 865244093

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas