Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 10 05

Katinėlis Raulis Grigas ieško namų

Laba diena. Noriu prisistatyti - esu katinas Raulis Grigas iš Grigiškių. Gyvenu aš labai gerai. Bet taip buvo ne visada. Nepamenu, kaip atsidūriau gatvėje, kodėl mane paliko......
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Laba diena. Noriu prisistatyti - esu katinas Raulis Grigas iš Grigiškių. Gyvenu aš labai gerai. Bet taip buvo ne visada. Nepamenu, kaip atsidūriau gatvėje, kodėl mane paliko... Tik pamenu, kad klaidžiojau aš vienas, niekam nereikalingas, ieškojau jei ne namų, tai bent kąsnelio, kad galėčiau išgyventi.

Glaudžiausi prie maisto kioskelio, ten mane maitino ir rūpinosi, bet vieną vakarą mane nuvijo pikti vaikigaliai. Ech, buvo taip liūdna. Ar esate pajutę tokią akimirką, kai rodos esate vienui vienas šiame pasaulyje, ir neturite draugų, neturite kas jumis pasirūpintų. Taigi toks ir pasijutau ir nesirodžiau žmonėms. Tyliai naktį išsėlindavau iš savo slėptuvės ir ieškodavau maisto. Sušlubavo mano sveikatėlė, peršalau, kosėjau, ir labai skaudėjo pilvuką.

Todėl vieną dieną nutariau, na negaliu vis gyvenimą slėptis, negi visi žmonės tokie blogi, negi niekas šioje žemėje manęs nepriglaus? Pasirodo, neveltui išėjau į dienos šviesą... Paėmė mane moteris į savo namus, išmaudė, pavalgydino. Tupėjau sau ant palangės ir mąsčiau, kad ne toks ir liūdnas tas gyvenimas.

O po kelių valandų manęs paimti atvažiavo kita moteris ir supakavusi mane į boksiuką, išsivežė į Vilnių. Man buvo labai smalsu stebėti pro groteles, ką gi ta moteris daro, kodėl ji laiko rankomis įsikibusi apvalų daiktą. Bandžiau jai letenėle pasakyti, kad gal viena ranka laikyk vairą, gal kita mane paglostyk.

Taip mes atvažiavome į kliniką, kur mane pamatęs vet. gydytojas palingavo galvą ir ištarė „nabagas ligoniukas“. Atliko visą krūvą testų, pasirodo, neturiu jokių blogų užkrečiamų ligų. Bet mano kosėjimas ir viduriavimas nedavė ramybės gydytojui, todėl tą dieną gavau labai daug adatėlių į savo liesą kūnelį. Lašino vaistukus, vitaminus, ir pasijutau daug geriau. O kai patalpino į man skirtą kambarėlį - narvelį, ir užuodžiau konservų kvapą, supratau „ehei, aš gyvenu“.

Šiandien aš jau namuose, sveikas kaip ridikas, todėl labai noriu susirasti man skirtuosius Žmones ir namus. Jeigu aš Jums tinku ir patinku, paskambinkite mano globėjai 8 686 90296.

P.S. Pažiūrėkite video, kaip aš atrodžiau gyvendamas gatvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius