-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 30

„Tautmilės prieglaudėlės“ globotiniai atšoko savo Naujuosius kitoje prieglaudoje! (nuotraukos)

Nuo šiol gruodžio 28 skelbiama Naujųjų metų diena „Tautmilės prieglaudėlėje“!
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Nuo šiol gruodžio 28 skelbiama Naujųjų metų diena „Tautmilės prieglaudėlėje“! Nors naujų patalpų durys (Rasų g. 39 ) jau kurį laiką varstomos kasdien, vakar jos pagaliau atsivėrė ne darbui, o šventei!

Tautmilė su savo nedidele komanda suprato, kad pats laikas prieglaudėlės duris atverti oficialiai, o kaip dar pašventinti tokį svarbų reikalą, jeigu ne tikra švente? Svečius jau prie durų pasitiko užžiebti deglai, romantiška muzika, šimtai žvakučių, Kalėdų kvapas, žybsinčios lemputės ir tai, dėl ko ir buvo pradėtas šis ilgas ir nelengvas kelias, būrys laimingų keturkojų! Vakar čia susirinko tie, kurie galėjo, kurie padėjo, kurie visą laiką buvo arčiausiai Tautmilės ir palaikė šaunių merginų ir Vadimo stebuklingus darbus.

Šį smagų vakarą visi prisiminė tai, kas buvo nuveikta dėl Tautmilės ryžto ir Jūsų didžiausios pagalbos, kai kurie plūdo su dovanomis, kai kurie pradėjo rinkti Tautmilės globotiniams „angeliukų“ kolekciją, kuri, rikiuosis ant specialiai tam sukaltos lentynos ir saugos čia atvykstančius keturkojus. Vėliau, pagal senovės lietuvių tradicijas, į ugnį barstėm gintaro dulkes, linkėjome komandai ir gyvūnėliams gražiausių dalykų tegul išsipildo!

Tie, kurių vakar nebuvo kartu (nesvarbu, pažįstami jie ar ne), čia esate visada laukiami, tik nepamirškite atsivežti ir ant lentynos patupdyti savo angeliuką (o prieš atvažiuojant paskambinti)!

Didžiausia padėka nuo Tautmilės komandos visiems padėjusiems, prisidėjusiems ir tiems, kurie nepamirš būti šalia ir ateityje!

Adresas: „Tautmilės prieglaudėlė“, Rasų g. 39, Vilnius. tel. 8 650 71786 (Tautmilė)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius