-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 16

Ar sugebėtum savo idėją parduoti per 60 sekundžių ?

Pavasarį ypatingą dėmesį skiriame kūrybingiems, aktyviems bei novatoriškiems 9 – 12 klasių moksleiviams ir kviečiame į jau ketvirtą kartą Vilniuje ir Kaune vyksiantį projekto „I...

Pavasarį ypatingą dėmesį skiriame kūrybingiems, aktyviems bei novatoriškiems 9 – 12 klasių moksleiviams ir kviečiame į jau ketvirtą kartą Vilniuje ir Kaune vyksiantį projekto „I Seek More“ seminarų ciklą ir konkursą „60 sec“.
“I Seek More 60 sec“ projekto metu dalyviams bus pristatomas „Elevator Pitch“ metodas, moksleiviai bus kviečiami išklausyti tris įvairių sričių ekspertų paskaitas, susijusias su savęs pristatymu bei idėjų pardavimu. Išklausiusiems visas paskaitas, bus pateiktas klausimynas bei kūrybinė užduotis.

30 geriausiai užduotis atlikusių moksleivių pateks į projekto finalą, kuriame moksleiviai turės per 60 sekundžių įtikinti komisiją ir parduoti savo idėjas.  O laimėtojų lauks gausūs rėmėjų prizai: „Lennycraft“ sėdmaišiai,  įdomios knygos iš leidyklos "Rotas", žurnalo "Investuok prenumeratos , bei saldžios dovanos iš „Oho!” ir „Schogetten“. O geriausiai pasirodžiusieji trys moksleiviai bus apdovanoti prabangiais laikrodžiais, kuriuos įsteigs www.laikrodziai.lt !!

Nepraleisk savo šanso!  Registruokis jau dabar!

Registracija www.ism.lt/iseekmore.lt
Daugiau informacijos galite rasti www.iseekmore.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius