-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 11

Devintasis bardų festivalis „Tai – Aš“: tyla prieš audrą

Vilniaus mokytojų namų rengiamas Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai - Aš" spalio 17 - 23 d. vėl kviečia į koncertus visoje Lietuvoje. Nors šiųmetinis „Tai - Aš" - tarsi tyla prieš audrą (jubiliejinį, dešimtąjį festivalį), savo kūrybos vaisiais su klausytojais dalinsis gausus būrys gerai žinomų Lietuvos atlikėjų: Andrius Kaniava, Gediminas Storpirštis, Andrius Kulikauskas, Virgis Stakėnas, Domantas Razauskas, Giedrius Arbačiauskas, Ieva Narkutė, „Saulės broliai", pirmą kartą šiame festivalyje autorinį koncertą surengsiantis aktorius Rolandas Kazlas ir kiti.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Vilniaus mokytojų namų rengiamas Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai - Aš" spalio 17 - 23 d. vėl kviečia į koncertus visoje Lietuvoje.

Nors šiųmetinis „Tai - Aš" - tarsi tyla prieš audrą (jubiliejinį, dešimtąjį festivalį), savo kūrybos vaisiais su klausytojais dalinsis gausus būrys gerai žinomų Lietuvos atlikėjų: Andrius Kaniava, Gediminas Storpirštis, Andrius Kulikauskas, Virgis Stakėnas, Domantas Razauskas, Giedrius Arbačiauskas, Ieva Narkutė, „Saulės broliai", pirmą kartą šiame festivalyje autorinį koncertą surengsiantis aktorius Rolandas Kazlas ir kiti.

Išskirtinį bardų pasirodymą su Šv. Kristoforo orkestru „Jūs to negirdėjot...", praėjusiais metais sulaukusį itin didelio vilniečių dėmesio, šiemet turės progą išvysti ir įvertinti Kauno publika.

Aktoriaus ir dainininko A. Kaniavos gerbėjai dar negirdėtų jo dainų versijų kartu su pučiamųjų orkestrėliu galės pasiklausyti autoriniame koncerte puikia akustika ir pakilia atmosfera garsėjančioje Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje. Joje tradiciškai vyks ir didieji festivalio koncertai.

Autorinius pasirodymus taip pat surengs svečiai iš užsienio: vienintelis Kremliuje koncertavęs Rusijos bardas Viktor Tretjakov, lietuviško kraujo turintis ir pirmą kartą protėvių žemėje viešėsiantis JAV atlikėjas David Tamulevich su kolega Michael Hough bei trio iš Portugalijos.

Naujų vėjų į dainuojamosios poezijos mylėtojų širdis atneš atlikėjų iš Prancūzijos, Bulgarijos, Ispanijos, Švedijos, Danijos, Škotijos, Latvijos dainos. Jas bus galima išgirsti ne tik Šv. Kotrynos bažnyčioje, bet ir apsilankius „Tamstoje", „Mediume" ar festivalio koncertuose kituose Lietuvos miestuose: Gargžduose, Varėnoje, Šiauliuose, Telšiuose, Dieveniškėse, Širvintose, Veisiejuose, Pasvalyje, Daugpilyje, Skapiškyje.

Be dėmesio neliks ir jaunieji kūrėjai: norintys tapti dainuojamosios poezijos atlikėjais galės mokytis „Kūrybinėse dirbtuvėse" ar sudalyvauti „Naktinėjimuose".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius