-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 18

„Fiesta Personæ“ atgimsta su naujais renginiais

Š.m. kovo 17 – 21 dienomis Vilniaus Universiteto Fakultetų dienų maratoną pradeda Filosofijos fakulteto dienos su šventišku pavadinimu „Fiesta Personæ“ (verčiant iš lotynų kalbos...

Š.m. kovo 17 – 21 dienomis Vilniaus Universiteto Fakultetų dienų maratoną pradeda Filosofijos fakulteto dienos su šventišku pavadinimu „Fiesta Personæ“ (verčiant iš lotynų kalbos – „žmogaus šventė“). Renginys šiemet atgimsta ne tik su pavasariu, bet ir su naujais renginiais, o kartu nepamiršta ir senųjų tradicijų.

Tradiciškai renginių savaitės pradžią, kovo 17 d., 13.00 val., skelbs „Disputas“. Tai – dviejų žmonių žodinis ginčas visuomenei aktualiais klausimais. Šiuo metu Lietuvos švietimo sistemoje randantis nemažai pokyčių, tiek plačiojoje visuomenėje, tiek Universiteto bendruomenėje galime išgirsti daug skirtingų nuomonių švietimo atžvilgiu, todėl šių metų „Disputo“ tema – „Universiteto likimas globalizacijos akivaizdoje”.

Vienas laukiamiausių „Fiesta Personæ“ savaitės renginių – „Bard‘akas“ vyks kovo 20 d. 20 val. Ilgą istoriją turintis bardų vakaras šiemet siekia laužyti standartus. Vido Bareikio, Andriaus Kaniavos, Arbatos, Rok&Dom bei Lidaladeli Judžajo muzika skambės Menų Fabrike „LOFTAS”, o pasibaigus koncertui svečiai bus kviečiami pasilikti ir smagiai praleisti laiką grojant DJ Nicetomytuall.
Išlaikant tradicijas, savaitės metu vyks iki paskutinės akimirkos nežinoma Akcija X, Psichologų pavasaris, susitikimai su VU Filosofijos fakulteto absolventais bei naujovės, kaip diskusija „Apie socialinę politiką ir socialinį darbą – paprastai” bei A. Tereškino knygos pristatymas-diskusija ir ne tik.

Daugiau informacijos apie kitus „Fiesta Personæ“ renginius galima rasti:
www.fiesta.fsf.vu.lt ir http://www.facebook.com/FiestaPersonae

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius