Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 03 04

G.Kilčiauskienė pavasarį kvietė sutikti su braziliško džiazo ritmais (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą Šv.Kotrynos bažnyčioje pavasaris buvo sutiktas braziliško džiazo ritmais.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Ketvirtadienio vakarą Šv.Kotrynos bažnyčioje pavasaris buvo sutiktas braziliško džiazo ritmais.

Koncertui Nostalgiškoji bosanova vokalistė Giedrė Kilčiauskienė ir jai talkinančios jaunosios džiazo žvaigždės paruošė jausmingą programą, kurios klausantis buvo galima nusikelti į tolimąją Braziliją... Giedrė užbūrė savo balsu, žiūrovai pasinėrė į jos muziką.

G.Kilčiauskienė sceniniu įvaizdžiu priminė angelą, o jos dainos tiesiog hipnotizavo. Vieni žiūrovai šypsojosi, kiti lingavo pagal ritmą, net tie, kurie visada atrodo santūrūs, atsipalaidavo ir lingavo kartu su kitais.

Į koncertą susirinko skirtingo amžiaus žiūrovai – nuo vaikų iki senelių. Dar neteko matyti, kad visi taip įdėmiai klausytųsi...

Vieną iš savo dainų Giedrė atliko be muzikos. Kai kurių žmonių veiduose dėl to buvo matyti nuostaba, kitų – pasididžiavimas, o kai kurie atlikėjos balso klausėsi net užsimerkę. Nei vienas žmogus neliko abejingas, visi plojo ir plojo labai garsiai, atrodė, jog iš visų jėgų!

Raminanti, kūną ir sielą atpalaiduojanti muzika ne vienam leido pajusti per kūną einančius šiurpuliukus.  Galbūt dėl to žiūrovai taip lengvai nepaleido atlkėjos nuo scenos ir jai teko grįžti sudainuoti dar vieną kūrinį.

Koncertui Šv.Kotrynos bažnyčia puikiai tiko, atlikėjos balsas aidėjo kiekviename kampelyje, tarsi atnaujindamas sielą po žvarbios žiemos ir įkvėpdamas tikro pavasario!

Anželikos Stackevič nuotraukos

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius