-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 26

Įvykių kupiną vasarą „Without Letters“ palydės koncertu Kaune

Nors „Ryšių kiemelio 837“ nuotaika – nepavaldi kalendoriui, o atviro oro renginiai kauniečius džiugins ir rugsėjį, besibaigiantis rugpjūtis turi įtakos visiems. Paskutinį vasaros...
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

Nors „Ryšių kiemelio 837“ nuotaika – nepavaldi kalendoriui, o atviro oro renginiai kauniečius džiugins ir rugsėjį, besibaigiantis rugpjūtis turi įtakos visiems. Paskutinį vasaros ketvirtadienį, rugpjūčio 29-ąją, Ryšių istorijos muziejaus pašonėje į sceną kops grupė „Without letters“, šiuo koncertu simboliškai atsisveikinsianti su ypač aktyviu sezonu.

Drąsiai su roku eksperimentuojantys, indie ritmus elektronika spalvinantys ir daug dėmesio vizualiniam savo muzikos pateikimui skiriantys vilniečiai nėra naujokai scenoje. Tuo pačiu jie pripažįsta, kad ši vasara jiems buvo bene aktyviausia iš visų.

„Sezono pradžioje įrašinėjome savo singlą, visą vasarą darbą studijoje ir repeticijas derinome su dažnais įvairaus dydžio ir įvairiai auditorijai skirtais koncertais – nuo knygyno iki festivalio „Positivus“, – pasakoja vienas „Without Letters“ įkūrėjų Adomas Narkevičius. Grupė aplankė ir „Loftas Fest“ bei „Satta Outside“, taip pat sostinės pakraštyje nufilmavo klipą projektui „Vilnius Temperature“.

Debiutinis „Without Letters“ EP pasirodys jau rudenį, o ketvirtadienio koncertas Kaune taps ne tik vasaros uždarymu, bet ir už elektronikos viražus grupėje atsakingo Mišos Skalskio, žinomo 96WRLD pseudonimu (ir taip pat netrukus išleisiančio debiutinę plokštelę), išleistuvėmis. Jis netrukus garso subtilybių studijuoti išvyks į Nyderlandus.

„Ryšių kiemelis 837“ visų, neabejingų bežodėms, bet skambioms post roko idėjoms, ketvirtadienį, rugpjūčio 29-ąją, lauks nuo 20 val. „Without Letters“ koncertas – nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius