Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 09 20

Lietingą rudens vakarą vilniečius džiugino Baltijos cirkas (nuotraukos)

Vakar, kai už lango švilpavo stiprūs vėjai, o lietaus barbenimas į langus nedavė ramybės, vilniečiai turėjo puikią progą išvysti Baltijos cirko pasirodymą.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Ruduo

Vakar, kai už lango švilpavo stiprūs vėjai, o lietaus barbenimas į langus nedavė ramybės, vilniečiai turėjo puikią progą išvysti Baltijos cirko pasirodymą.

Žmonių buvo ypatingai daug. Visos sėdimos vietos buvo užimtis, publika nekantraudama laukė cirko pasirodymo pradžios. Vieni juokėsi, kiti plojo, dar kiti švilpavo, o mažiausi publikos žiūrovai krikštavo iš laimės, nekantraudami cirko starto.

Renginys prasidėjo nuostabiu akrobatų pasirodymu, kurie nustebino visus žiūrovus savo greitumu, šoklumu ir nepaprastu lankstumu.

Pasibaugus akrobatų pasirodymui, į sceną netikėtai išbėgo daug keturkojų su jų trenere. Mažieji cirko žiūrovai netvėrė džiaugsmu, kai kurie net pradėjo spiegti ir garsiai juoktis, kai  išvydo, kaip mažieji kudliai mikliai ir linksmai peršoka per lanką, apsiverčia ore, ar išlaiko savo svorį įsikandę į virvę.

Žiūrovai negalėjo atitraukti žvilgsnio nuo spalvingo publiką apšildančio klouno, kuris į sceną kvietėsi įvairaus amžiaus žiūrovus, kad šie su jo pagalba atliktų cirkaus triukų.

Per pertrauką, mažieji turėjo galimybę pašokinėti ant batuto, kaip tikri cirko artistai!

O laikui bėgant, vakarui einant į pabaigą į sceną išbėgo kvankštelėjęs piratas su savo papūgų palyda. Papūgos buvo išties žavios, piratas vienos iš jų paklausė "kas aš tau esu", o ji nedvejodama atsakė "tėtis!". Po šio dialogo cirko palapinė nušvito šypsenomis ir dideliais aplodismentais.

Apibendrinamas, galiu teigti, kad kiekviena šeima privalo nueiti į cirką dėl kelių priežasčių:

Jis leidžia suaugusiems sugrįžti į vaikystę, patikėti stebuklais, o mažiesiems suteikia puikią galimybę pasinerti į spalvingą ir linksmą pasaką, kuri dar ilgai išlieka jų širdyse...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius