-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 20

Muzikiniame klube „Tamsta“ – braziliški ritmai (nuotraukos)

Vilniaus muzikinis klubas „Tamsta“ lankytojus ir vėl stebino neįprasta muzika. Šį kartą scenoje pasirodė brazilų muzikantas Gaio de Lima, kvietęs klausytojus šokti sambos ritmu.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Vilniaus muzikinis klubas „Tamsta“ lankytojus ir vėl stebino neįprasta muzika. Šį kartą scenoje pasirodė brazilų muzikantas Gaio de Lima, kvietęs klausytojus šokti sambos ritmu.

Scenoje ne tik Brazilijoje, bet ir Europoje pripažintas atlikėjas muzikavo ne vienas – jam talkino gitaristas Vitor Celestino. Nors grupę sudaro trys muzikantai, grupės būgnininkas scenoje nepasirodė. Koncerto metu atlikėjai pristatė savo instrumentinę bei vokalinę muziką, noriai bendravo su publika.

Gaio de Lima dėjo visas pastangas mėgindamas su klausytojais kalbėtis lietuvių kalba: „Mano draugas sakė, kad jeigu perskaitysiu tai, ką jis čia parašė lietuviškai, jūs man labai paplosit,“ – juokino publiką atlikėjas. „Labas vakaras, mes labai džiaugiamės būdami čia, mes esame trys šiame šaltame mieste ir tikimės šilto pasitikimo,“ – tokį tekstą vos suprantamai publikai perskaitė muzikantas ir atsiėmė žadėtuosius aplodismentus.

Vakaro metu neapsieita be staigmenų – antrosios koncerto dalies metu brazilų atlikėjai keletui dainų atlikti į pagalbą pasikvietė Remigijų Rančį, pritarusį muzikantams fleita. Klausytojų laukė ir dar vienas netikėtumas – scenoje garbės pasirodyti turėjo ir publikoje sėdėjusi Indrė, paties Gaio de Limos iškviesta šokiui. Mergina noriai žengė į sceną, drąsiai flirtavo su atlikėju bei pozavo fotografams.

Ir nors patys muzikantai tiesiog trykšte tryško teigiama energija, ne visų klausytojų vertinimai sutapo. „Atvirai pasakius, man šis pasirodymas nepaliko didelio įspūdžio. Atlikėjams trūko įsijautimo, improvizacijų. Atrodo, kad jie tiesiog atlieka savo programą ir tiek. Pasigedau aistros. Prieš kelias savaites lankiausi čia pat vykusiame argentiniečių muzikiniame pasirodyme – jis man pasirodė kur kas geresnis. Manau, kad jei šie muzikantai grotų Brazilijoje, o ne Lietuvoje, juos greitai apmėtytų pomidorais,“ – kalbėjo jau dešimtmetį Vilniuje gyvenantis estų tautybės Margo. „Užvedantis pasirodymas, džiaugiuosi pasisėmusi teigiamos energijos. Smagūs jauni vaikinai, puikiai groja, nuostabiai bendrauja su publika,“ – kitaip atsiliepė koncerte dalyvavusi Agnė.

Gaio de Lima Lietuvoje pasirodo jau ne pirmą kartą – jam jau teko ne sykį koncertuoti Vilniuje, praėjusią savaitę atlikėjas pasirodė Šiauliuose. Jau kitą mėnesį numatomas muzikanto koncertas Kauno valstybinėje filharmonijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius