Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 01

Paaiškėjo „Dance revolution 2011“ nugalėtojai! (nuotraukos)

Šeštadienio vakarą Vilniaus Kongresų rūmuose įvyko finalinis šokių festivalio „Dance revolution 2011“ koncertas. Kone dvi su puse valandos vėlavęs koncertas pribloškė žiūrovus pasirodymų kokybe ir neleido nustygti vietose.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Šeštadienio vakarą Vilniaus Kongresų rūmuose įvyko finalinis šokių festivalio „Dance revolution 2011“ koncertas. Kone dvi su puse valandos vėlavęs koncertas pribloškė žiūrovus pasirodymų kokybe ir neleido nustygti vietose.

Finaliniame festivalio renginyje pasirodė devyni šokių kolektyvai, skirtingose amžiaus kategorijose atrankų metu laimėję pirmąsias tris prizines vietas. Jie susikovė dėl pagrindinio prizo Grand Prix. Nugalėtoją išrinko kompetentinga komisija, kurios nariais buvo tokie šokiui nusipelnę žmonės kaip Šarūnas Kirdeikis, Katerina Voropaj, Vaidotas Martinaitis ir kiti.

Pirmieji pasirodė jauniausiųjų kategorijai priklausantys 10–14 metų vaikų kolektyvai. Šokėjai užkrėtė žiūrovus geromis emocijomis ir trykštančia energija. Koncertą tęsė jaunimo šokių grupių kurtos kompozicijos – jų gretose dėl pagrindiniojo prizo kovėsi įspūdingais breiko, lindyhopo bei modernaus šokio elementais nustebinę kolektyvai. Paskutinieji pasirodė dėl prizo besikovę suaugusiųjų kolektyvai.

Komisijos sprendimu, Grand Prix apdovanojimas – simbolinė statulėlė – iš Š.Kirdeikio rankų buvo įteikta kolektyvui „Fond of Sound“. Komisijos narys negailėjo pagyrų kiekvienam besivaržiusiajam, tačiau jo teigimu, laimėtojus nulėmė drąsa demonstruoti naujoves.

Koncerto metu scenoje pasirodė ne tik šokėjai – čia dainavo ir žinomi Lietuvos muzikos atlikėjai. Baigiamąjį festivalio renginį pradėjo Grūdas, atlikęs dainas „Kiekvienam savo“ bei „Ką tu manai“. Scenoje taip pat dainavo Vudis ir Bartas, scenoje dainuoti kartu pasikvietęs ir vakaro vedėją Justiną Jankevičių, savo repavimu publiką nustebino komisijos narys Dainius Martinaitis.

Paskelbus rezultatus šokėjai ir renginio svečiai toliau linksminosi naktiniame klube „13 night club“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius