-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 18

Penktadienį ,,Lofte“ hiphop‘o ritmai netilo iki pat paryčių (nuotraukos, video)

Sezono uždarymą ,,Loftas“ paminėjo taip pat kaip ir pradėjo: simboliškai, gatvės muzikos stliumi. Šį penktadienį susirinkusieji menų fabrike laukė legendinių reperių iš Niujorko: ,,Jungle Brothers“. Po ilgo grupės išsiskyrimo, grupės nariai – Mike Gee, Afrika Baby Bam ir DJ Sammy B – vėl kartu, ir šį kartą jie, tikrąja ta žodžio prasme, drebino Lietuvos klausytojų širdis.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Sezono uždarymą ,,Loftas“ paminėjo taip pat kaip ir pradėjo: simboliškai, gatvės muzikos stliumi. Šį penktadienį susirinkusieji menų fabrike laukė legendinių reperių iš Niujorko: ,,Jungle Brothers“. Po ilgo grupės išsiskyrimo, grupės nariai – Mike Gee, Afrika Baby Bam ir DJ Sammy B – vėl kartu, ir šį kartą jie, tikrąja ta žodžio prasme, drebino Lietuvos klausytojų širdis.

Mėgstantys hiphop‘ą ir ne tik rinkosi į ,,Loftą“ iki pat vidurnakčio. Ilgai lauktų svečių pasirodymas buvo numatytas kaip tik tada, o prieš tai publikos energiją kurstė ir atmosferą kaitino ,,Jungle Brothers“ kolegos iš Lietuvos – ,,Vaiper Despotin“ kartu su ,,Gatvės Lyga Soundsystem“ – visiem susirinkuriem puikiai žinomais DJ Mamania ir Svaru.

Nuo pat renginio pradžios atmosferą palaikęs ,,Vaiper Despotin“ pultą užleido DJ Mamaniai ir Svarui. Pastarųjų pasirodymas ne tik išjudino susirinkusią jau ir taip gausią minią, bet ir leido suprasti, jog iki paryčių tikrai niekas nesiskirstys namo...

Šiek tiek po vidurnakčio jau sausakimšame ,,Lofte“ scena buvo ruošiama ,,Džiunglių Broliams“. Neilgai kursčius susirinkusios publikos viltis pagaliau išvysti legendas iš Amerikos, ant scenos pasirodė visi trys grupės nariai ir pradėjo griausmingą savo vakaro pasirodymą. Vieniem geriau kitiem mažiau žinomos grupės dainos nė vieno susirinkusiojo nepaliko abejingo. Po kiekvienos atliktos dainos vis daugiau rankų kildavo į viršų, ir vis daugiau klausytojų padėdavo atlikėjams drebinantiems sceną.

Po ir taip daug laukusių iš ,,Jungle Brothers“ pasirodymo, bet vis vien likusių nustebusių žiūrovų gretos nemažėjo. Reperius iš JAV scenoje pakeitė ,,Jam session“. Nė kiek nemažiau energijos turintys Viktoras Diawara prie bugnų su jaunais atlikėjais, tokiais kaip, neseniai ,,MC Battle“ laimėjęs LT Lietuvis ir kitais, palaikė nepamirštama renginio atmosferą dar ilgai... O ,,Jungle Brothers“ taip pat niekur toli nedingo - jie ne tik dalinosi scena su jaunais atlikėjais ir muzikantais, kartu su jais improvizavo, bet taip pat spėjo pajausti renginio nuotaiką, pabendrauti su susirinkusiais ir, kaip patys tikėjosi, įsitikinti lietuvių svetingumu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius