Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 12 18

RECENZIJA. Sušių abėcėlė

„Obuolio" leidykla skelbia džiugią naujieną sušių mėgėjams. Nuo šiol knygynuose galima įsigyti knygą „Sushi nuo A iki Z". Knygą sudaryti padėjo „Sushi express" meistrai.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Recenzija

„Obuolio" leidykla skelbia džiugią naujieną sušių mėgėjams. Nuo šiol knygynuose galima įsigyti knygą „Sushi nuo A iki Z". Knygą sudaryti padėjo „Sushi express" meistrai.

„Sushi nuo A iki Z" tai knyga, kuri patiks visiems, kurie mėgsta sušius, tiems kurie juos gamina namuose bei tiems, kurie visada norėjo pabandyti, bet galvojo, jog tai pernelyg sudėtinga. Joje skaitytojas susipažins su šio japoniško patiekalo atsiradimo istorija, patiekimo kultūra, receptais. Daug žmonių nedrįsta japoniškų patiekalų valgyti su tradicinėmis lazdelėmis, nes nemoka jomis naudotis. Jie čia ras išsamią instrukciją, kaip tai daryti.

Knygos sudarytojai pateikia patarimus, kaip paruošti visus sušių gamybai reikalingus ingridientus: ryžius, imbierą, Nori lapus, vasabius, tempurą ir skirtingos rūšies žuvį. Taip pat skaitytojai supažindinami su skirtingos rūšies sušiais, jų gaminimo technologijomis. Japoniškos virtuvės mėgėjai galės pasigaminti ir sriubų, užkandžių ar karštų japoniškų patiekalų.

Knyga „Sushi nuo A iki Z" sužavi ir įkvepia gaminti ne tik savo turiniu, bet ir fotografijomis. Spalvingi ir apetitiški knygos puslapiai įtraukia ir pameta idėjų, kaip papuošti šventinį stalą. Juk sušis ne tik maistas, bet ir menas.

Nuotrauka - knygos viršelis („Obuolio.lt" archyvas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius