-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 20

,,Senamiesčio žiogas“ atsisveikino su gerbėjais (nuotraukos)

Rugpjūčio 18d. harmoningose Kauno senamiesčio erdvėse ištikimieji dainuojamosios poezijos klausytojai buvo kviečiami atsisveikinti su V-uoju ,,Senamiesčio Žiogo" sezonu.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Rugpjūčio 18d. harmoningose Kauno senamiesčio erdvėse ištikimieji dainuojamosios poezijos klausytojai buvo kviečiami atsisveikinti su V-uoju  ,,Senamiesčio Žiogo" sezonu.

Baigiamąjį koncertą pradėjo uostamiesčio meninkė KRISTINA MURAVJOVA su grupe, savo muzika klausytojus nukėlusi  į rasotas girias ir ramybės erdves – į pasaulį, kuriame gyvena pati. Taip K.Muravjova kuria savitą ryšį su auditorija, nes kaip pati kūrėja sakė : ,, ...dažniausiai sakau tiesą... dainomis."

Optimizmu tryško svečias iš Šiaurės Airijos DENIS MC LAUGHLIN, grojęs gitara, mandolina, bandža ir kitais instrumentais. Muzikantas juokavo, kad kadangi daugybė lietuvaičių traukia į minėtąją Airiją, jis atkeliavo į Lietuvą! Tikros airiškos muzikos ir geros nuotaikos užtaisas užkrėtė žiūrovus.

Specialiai ,,Lietuvos Talentams 2010" susikūrusi grupė BJELLE IR PERU dovanojo dainas apie meilę, gyvenimo džiaugsmą, nakties magiją, nestokodama ironijos. Atsiskleidė bene ryškiausios gairės grupės repertuare – svajonių troškimas ir ryškus jaunatviškas maksimalizmas. Savo pasirodymą jaunieji kūrėjai baigė populiariąja daina ,, Brolužis".

Pakutinieji pasirodė TEATRO LABORATORIJOS „ATVIRAS RATAS" aktoriai, su programa „SOLO ANSAMBLIS". Gausi kompanija kūrė tikros muzikinės laboratorijos iliuziją, pilną instrumentinių variacijų ir dainuojamosios poezijos vertybių.

Gerbėjus džiugino viso V-ojo sezono festivalio metu žiūrovų užfiksuotų gražiausių, meniškiausių, „žiogiškiausių" fotografijų darbų paroda, o mažuosius ,,Senamiesčio Žiogas"  kvietė į kūrybos dirbtuvėles, kurias vedė kūrybos namučių „Vėjų fėja" įkūrėjai. Tad ne tik suaugusieji, bet ir mažiausieji  klausytojai  išsinešė pilnas kišenes teigiamų emocijų, atsisveikindami su V-uoju festivalio sezonu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius