Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 02 24

TEDxISM kartu su žinomais visuomenės veikėjais iš naujo bandys išrasti ratą

Po puikaus debiuto 2012-aisiais, šiemet TEDxISM startuoja antrą kartą. Šių metų tema – „Circles we make“. Nors ir yra sakoma, kad rato iš naujo neišrasi, organizatoriai...
Temos: 1 TEDx

Po puikaus debiuto 2012-aisiais, šiemet TEDxISM startuoja antrą kartą. Šių metų tema – „Circles we make“. Nors ir yra sakoma, kad rato iš naujo neišrasi, organizatoriai pasistengs tai padaryti: (iš)(at)(su)rasti ką nors naujo – idėjas, įrankius ar visiems žinomus, tačiau nepelnytai pamirštus dalykus.

TEDx renginys – tai mažesnė versija pasaulyje gerai žinomos TED konferencijos, kurios pagrindinis tikslas – skleisti prasmingas idėjas, įkvepiančias inovacijas bei skatinančias minčių laisvę.

Šių metų kovo 7 d. ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto studentai šimtui žmonių suteiks galimybę išgirsti gerai žinomus žmones, tarp kurių bus Remigijus Šimašius, Artūras Račas, universiteto bendruomenės nariai, o taip pat ir svečiai iš užsienio. Iš viso 8-9 pranešėjai, kiekvienas per 18 minučių, pasidalins savo idėjomis, galinčiomis pakeisti mūsų požiūrį į pasaulį. Taip pat konferencijos dalyviai stebės TEDTalks filmukus bei du nenuspėjamus performansus.

Dėmesio: griežtos TEDx taisyklės renginį stebėti leidžia tik 100 žmonių, o registracijos laukite nuo vasario 25 dienos.

Daugiau informacijos www.tedxism.lt bei Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/tedxism

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius