-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 18

„X Faktoriaus“ žiūrovų širdis papirko grupė „Roxy 5“

Pastarosiomis dienomis ne vienas iš jūsų girdėjote šį pavadinimą. Roxy 5 – penkių jaunų, energingų kauniečių merginų grupė, sugebančių užkurti tikrą pirtį scenoje. Eglė Petrikaitė...
Roxy 5
Roxy 5

Pastarosiomis dienomis ne vienas iš jūsų girdėjote šį pavadinimą. Roxy 5 – penkių jaunų, energingų kauniečių merginų grupė, sugebančių užkurti tikrą pirtį scenoje. Eglė Petrikaitė, Justė Kapustaitė, Lauksvė Gulbinaitė, Evelina Budėnaitė, Emilė Čelkonaitė, šias jaunatvišku spindesiu spindinčias moksleives galite pamatyti kiekvieną sekmadienį 19:30 viename populiariausių muzikinių projektų ,,X Faktorius''.

Sekmadienio vakarą TV3 studijoje po kelių mėnesių laukimo pagaliau prasidėjo tiesioginės muzikinio projekto „X Faktorius“ transliacijos. Čia susirungė dvylika jaunų talentingų atlikėjų, kuriuos vertino keturi kompetentingi komisijos nariai: Rūta Ščiogolevaitė, Saulius Urbonavičius-Samas, Saulius Prūsaitis ir Vytautas Šapranauskas.

Laidą pristatęs jos vedėjas Marijonas Mikutavičius pasisveikinęs su televizijos žiūrovais priminė: šį vakarą komisijos nariai nebespręs, kuris iš dalyvių varžysis toliau – viską lems tik televizijos žiūrovų balsai.Grupės narės teisėjams paliko didžiulį įspūdį nuo pat šou atrankų, jų pasirodymas scenoje yra tarsi sprogimas, nes jos ne tik puikiai dainuoja, bet ir juda scenoje.

Pasak Sauliaus Urbonavičiaus – Samo, Lietuvos scena praktiškai tuščia, šiai grupei tiesiog reikia atimti ir pasiimti vietą. Po grupės pasirodymo ,,Happyendless'' vokalistas Saulius Prūsaitis jautėsi nurimęs, nes pasirodymas buvo puikus, publika salėje ėjo iš proto, merginų laukia nuostab iateitis. Tuo tarpu V. Šapranauskas metė kritikos strėlę S. Prūsaičiui. „Merginos, jums reikėtų scenoje šiek tiek nuogo kūno. Tačiau dėl to kaltos ne jūs, o tas, kuris jus treniruoja. Galėtumėte bent kokias kūno spalvos pėdkelnes apsimauti“, – sakė jis. Taigi šiame projekte jos yra ne tik vienos iš favoričių, bet ir, mano nuomone, vienos talentingiausių dalyvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius