Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 04

300: tiek žmonių apie jus žino daugiau nei jūsų artimieji

Lietuvoje sparčiai daugėja žmonių, kurie per kelias minutes žiūrėdami į kito veidą gali pasakyti apie šio asmens polinkius, elgesį, charakterį ir žinoti daugiau nei jo artimieji ar kartais ir jis pats.

Lietuvoje sparčiai daugėja žmonių, kurie per kelias minutes žiūrėdami į kito veidą gali pasakyti apie šio asmens polinkius, elgesį, charakterį ir žinoti daugiau nei jo artimieji ar kartais ir jis pats. Tokių specialistų yra daugiau nei 300 vien Lietuvoje.

Verslininkai, įmonių vadovai, personalo specialistai ir kiti asmenine saviugda užsiimantys ir į save investuojantys žmonės susipažįsta su unikaliomis technologijomis, siekdami išskirtinės kompetencijos, leidžiančios sąmoningai kurti rezultatus ir būti pranašesniais. Fenotipologija ir yra tokia technologija, kuriama ir tobulinama Marko Lučino jau 24 metus, kuria aktyviai domimasi. Lietuvoje jau garsus fenotipologas, apibūdinęs Lietuvos politikos atstovus, šou žvaigždes ir kitus viešus asmenis sako: „Esminė fenotipologijos paskirtis – nebedaryti klaidų bendraujant su partneriais, pavaldiniais, ar šeimos nariais“.

Fenotipologija nagrinėja 140 žmogaus genetinių parametrų, ir tai leidžia labai tiksliai identifikuoti konkretaus žmogaus charakterį pagal jo genetinius bruožus. Markas Lučinas mini, kad visada reikia įvertinti aplinką, kurioje žmogus augo ir formavosi. Ši technologija yra patentuota Estijoje, Rusijoje ir turi JAV patentinę apsaugą.

Vedantis seminarus Lietuvoje, Markas Lučinas dalinasi mintimis, kad mokiniai vidurinėse mokyklose turėtų būti supažindinti su šia technologija, padėsiančia jiems pasirinkti profesiją pagal kiekvieno natūralius gabumus ir polinkius, kad žmogus sąmoningai kurtų savo gyvenimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius