TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 04 29

Apie ateities verslą – iš praktikų lūpų konferencijoje Mykolo Romerio universitete

Kai idėją paversti sėkmingu verslu? Kaip naujos technologijos keičia pasaulį, mūsų gyvenimo būdą ir jo kokybę? Manai, kad jau viską žinai apie elektroninius mokėjimus ar...

Kai idėją paversti sėkmingu verslu? Kaip naujos technologijos keičia pasaulį, mūsų gyvenimo būdą ir jo kokybę? Manai, kad jau viską žinai apie elektroninius mokėjimus ar socialinius tinklus? Tai tik keletas iš klausimų, į kuriuos atsakys savo srities specialistai.

Mykolo Romerio universiteto Elektroninio verslo vadybos studentai ketvirtą kartą organizuoja jau tradicine tapusią konferenciją „Ateities verslas 2013“, kuri vyks balandžio  30 d. (antradienį) 9 val. Mykolo Romerio universitete (Ateities g. 20, Vilnius), I-414 auditorijoje.

Tai puiki galimybė dviejų dalių konferencijoje pasisemti žinių apie verslo ir IT tendencijas iš savo srities žinovų bei gauti naudingų patarimų.

Pirmoje konferencijos dalyje Saulius Lapienis (matematikas, vienas iš Lietuvos kosmoso asociacijos įkūrėjų) surengs virtualią ekskursiją, kurios metu paskaitos klausytojai sužinos, kaip kosmoso technologijos, laikui bėgant buvo imtos gaminti iš pigesnių medžiagų ir pritaikytos žemiškoms reikmėms. Pasiruoškite nustebti, kaip tai, kas atrodo įprasta, pasirodo buvo... perdaryta. Kas jos, tos technologijos, pakeitusios mūsų pasaulį, gyvenimo būdą, paslaugas ir jų kokybę?

Antrosios konferencijos dalies pagrindinės temos – elektroniniai mokėjimai ir socialiniai tinklai. Elektroninių mokėjimų tema pasirinkta neatsitiktinai. Jau gegužės pirmą dieną Mykolo Romerio universitete visi galėsime atsiskaityti tik bekontaktėmis mokėjimo priemonėmis. Šią sistemą mūsų universitete įdiegė MOKIPAY. Jos vykdantysis direktorius Mindaugas Rutkauskas papasakos kaip nuo idėjos perėjo prie verslo. Puiku turėti idėjų ir drąsos, joms realizuoti. Bet kaip idėją paversti sėkmingu verslu? Apie tai - Dovydo Varkulevičiaus, VšĮ „Versli Lietuva“ Verslumo departamento direktoriaus, pranešimas. Apie modernius atsiskaitymus ir alternatyvas bankams elektroninėje erdvėje kalbės Alvydas Vitkauskas - finansų ir administravimo direktorius kompanijoje UAB "EVP international" (Mokėjimai.lt).

Nemažiau aktualu šiandien ir socialiniai tinklai. Atrodo visi viską žinome apie socialinius tinklus, bet kūrybingumui kaip juos panaudoti ribų nėra. Šiandien kai beveik milijardas žmonių yra aktyvūs socialinių tinklų naudotojai ir sunku rasti žmogų, kuris neturėtų facebook profilio, internete pradėti kurti ir gyvūnų profiliai. Kodėl ir kam reikalingas profilis...šunims, katėms ir kitiems gyvūnams papasakos Tomas Tumalovičius (fotografas, facebooko puslapių „Krepšinio širdis“, „Morka“ įkūrėjas). Bus ir pati Morka – pirmą kartą Mykolo Romerio universitete konferencijoje dalyvaus ir šuo! Nemažiau įdomu turėtų būti išgirsti ir kaip išnaudoti socialinio tinklo galimybes informacijos sklaidai ir verslui iš žurnalisto, laidų vedėjo, knygų autoriaus Andriaus Tapino lūpų.

Taigi kviečiame į kasmetį įvairiapusį susitikimą „Ateities verslas 2013” konferencijoje, kur netrūks rimtų pranešėjų, linksmų pamąstymų ir, žinoma, aktualių temų. Daugiau informacijos galima rasti http://ateitiesverslas2013.blogspot.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius