-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 12

„Caritas“ prieš šventes kviečia padėti senoliams

Artėjant didžiosioms metų šventėms, daugelis vis dažniau susimąstome, kaip praleidome praėjusius metus. Ar jie buvo prasmingi, ar dalinomės gėriu su kitais? „Lietuvos Caritas“...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Artėjant didžiosioms metų šventėms, daugelis vis dažniau susimąstome, kaip praleidome praėjusius metus. Ar jie buvo prasmingi, ar dalinomės gėriu su kitais? „Lietuvos Caritas“ Slaugos ir globos namuose skyriaus darbuotojai ir savanoriai kviečia visus prieš Kalėdas susiburti ir kartu atlikti dar vieną gerą darbą – sudalyvauti „Praktinio gerumo dienoje“.

Gruodžio 13 dieną, ketvirtadienį kiekvienas yra kviečiamas tapti savanoriu vienai dienai. Renginio tikslas – padėti projekto globojamiems seneliams pasiruošti šventėms: savanoriai padės namų ruošoje, pasidalins šventine nuotaika, įkvėps žmonėms tikėjimo ir vilties.

„Praktinio gerumos dienos“ prieš didžiąsias metų šventes organizuojamos jau penktus metus. Dauguma jos dalyvių – studentai, vyresniųjų klasių moksleiviai. Renginio organizatoriai pažymi, kad amžiaus skirtumas tarp savanorių ir lankomųjų skatina kartų kontaktą, padeda aktyviau kovoti su senų ir vienišų bendruomenės narių socialine izoliacija ir atskirtimi.

Savanorių organizatoriai lauks 9 valandą Jakšto g. 4, Kaune. Dalyviai registruotis ir informacijos teirautis gali telefonu 8 683 18181 ir elektroniniu paštu lc.slauga@gmail.com .

„Lietuvos Caritas“ Slaugos ir globos namuose skyrius savo veikla siekia sutelkti bendruomenę savanoriškai pagalbai seniems, vienišiems ir sergantiems žmonėms. Kiekvienais metais vien tik Kauno mieste įvairiapusė pagalba suteikiama beveik dviems šimtams vyresnio amžiaus sergantiems asmenims ar jų šeimos nariams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius