Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 15

Daugiavaikėms šeimoms – parama už 100 tūkstančių litų

Trečiadienį, rugpjūčio 14 d., Užupyje, Vilniuje, susirinko Daugiavaikių šeimų asociacijai MES priklausančios šeimos iš visos Lietuvos. Prieš prasidedant mokslo metams prekybos...

Trečiadienį, rugpjūčio 14 d., Užupyje, Vilniuje, susirinko Daugiavaikių šeimų asociacijai MES priklausančios šeimos iš visos Lietuvos. Prieš prasidedant mokslo metams prekybos tinklas „Maxima“ joms padovanojo prekių už 100 tūkstančių litų.

Daugiavaikių šeimų asociacijai MES priklausančioms šeimoms parama skirta prieš prasidedant naujiems mokslo metams, kai kiekvienai mokyklinio amžiaus vaikus auginančiai šeimai tenka atrasti papildomų lėšų ir supirkti moksleiviams būtinų prekių krepšelį. Renginio metu atvykusioms šeimoms buvo išdalinta įvairių paramos prekių: drabužių, batų, kanceliarijos ir sporto reikmenų, namų apyvokos daiktų, kosmetikos, žaislų.

„Artėjantys nauji mokslo metai dažnai vaikus auginančiai šeimai yra ne tik didelė šventė, bet ir nemenkas materialinis išbandymas. Pradėjus ruoštis mokyklai, piniginė greitai ištuštėja. Todėl džiaugiamės kartu su MES partneriu – prekybos tinklu „Maxima“ – galėdami padėti daugiavaikėms šeimoms ir jas paremti labai reikalingais daiktais“, – teigia Jurgita Pocienė, Daugiavaikių šeimų asociacijos MES įkūrėja ir vadovė, su vyru auginanti tris dukras ir sūnų. 

„Mums svarbu, kaip gyvena Lietuvos šeimos. Siekiame skatinti šeimyniškumą, remti vaikų ugdymą. Todėl ne tik toliau tęsiame jau keliolika metų vykdomus ugdymo projektus, bet pradėjome bendradarbiauti ir su daugiavaikių šeimų asociacija MES. Skirdami paramą šeimoms, kuriose auga keli vaikai, tikime, kad jiems bus sudarytos dar geresnės sąlygos tobulėti, mokytis ir siekti savo svajonių“, – sako Inga Romanovskienė, prekybos centrų „Maxima“ Įvaizdžio ir komunikacijos departamento direktorė.  

„Kelis mokyklinio amžiaus vaikus auginančiai šeimai parama prieš mokslo metų pradžią labai praverčia. Vaikų drabužiai, batai labai greitai susidėvi, o prieš Rugsėjo 1-ąją dar reikia atnaujinti ir mokyklinius reikmenis. Gavę reikalingų prekių, joms planuotą biudžetą galėsime paskirti vaikų lavinimui, turiningam šeimos laisvalaikiui. Namuose pravers ir kiti dovanoti daiktai – namų apyvokos reikmenys, vaikus džiugins nauji žaislai“, – neabejoja keturis sūnus auginanti Joana Gudžiūnienė iš Jonavos.

2012 m. rudenį įkurtos Daugiavaikių šeimų asociacijos MES tikslas – suburti darnias, visaverčiais žmonėmis vaikus auginančias gausias šeimas, kurios savo kasdieniais darbais ir poelgiais iškalbingai liudija atsakingą tėvystę. MES asociacija ne tik remia šeimų siekį atpažinti savo vaikų talentus ir padėti jiems skleistis išmintingų pedagogų šviesoje, bet ir ieško būdų, kaip padėti tiems, kurių šeimos finansinė padėtis šiandien riboja kryptingo gabių vaikų lavinimo galimybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius