Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 12 20

Įkrauk.lt savaitės apžvalga (gruodžio 13–19 d.)

Žaibišku greičiu praskriejo dar viena savaitė, kurioje netrūko džiugių įvykių, įdomių naujienų ir reporterių entuziazmo. Bene svarbiausia praėjusios savaitės žinia tapo ikrauk.lt redakcijos įkūrimas, o kur dar reporterių darbai ir žygdarbiai...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sveiki, mielieji reporteriai!

Tikimės, kad iš tiesų visi esate sveiki ir nė neketinate pasiduoti sklandantiems virusams ir spaudžiančiam šaltukui!

Praėjusios savaitės džiaugsmai

Taigi praėjusi savaitė „Įkrauk“ komandai buvo itin reikšminga, nes Pilies g. 3 esančiame „Coffee Inn“ buvo įkurta pirmoji ikrauk.lt redakcija! Visus, dar nesilankiusius, maloniai kviečiame užsukti, susipažinti su naujausiomis žiniomis ir įkrauti jų patiems! Nuo šiol kiekvienas gali dar lengviau tapti „Įkrauk“ reporteriu.

Taip pat redakcija džiaugiasi galėdama suteikti reporteriams šansą išmėginti savo jėgas projekto „Lietuvos talentai“ tiesioginėse transliacijose. Praėjusios savaitės talentus medžiojo reporteriai Urtė ir Paulius, o šią savaitę scenoje pasirodančius talentinguosius lietuvius stebėjo Mindaugas. Jis ne tik visiems pranešė apie naują finalininkų dvejetą, bet ir pakalbino pusfinalį laimėjusią šokių grupę „Extreme“, interviu su talentingais šokėjais skaitykite čia.

Teatras, kinas, muzika ir kt.

Reporteris Mindaugas skaitytojams papasakojo ir apie mažų vaikų „didelius“ klausimus, kurie buvo keliami spektaklyje „Neklausinėk, Julyte!“. Anot reporterio, nors spektaklis skirtas mažiesiems, jame verta apsilankyti ir suaugusiems, nes taip galima suvokti, kaip jaučiasi mažas žmogutis, į kurio klausimus ne visada atsakoma. Mindaugas pristatė ir kino filmą „Geresniame pasaulyje“, kurį, anot reporterio, iškart pamilsite, arba imsite jo nekęsti, kodėl – skaitykite rašinyje „Gerenis pasaulis“ – kuriame gera gyventi.

Įspūdžius iš filmo „Paskutinė naktis“ (Last night) perteikė reporteris Paulius. Anot jo, šioje juostoje surinkti puikūs aktoriai, įdomus siužetas, filmas nėra lengvai nuspėjamas. Tikimės, jog apsispręsti, ar tikrai verta pamatyti šią juostą, padės Pauliaus recenzija.

Praėjusią savaitę buvo ir gausybė kitų renginių, į kuriuos spėjo nulėkti reporteriai. Štai Eimantas įamžino kadrus iš „Muzikinės žiemos pasakos“, Urtė stebėjo ekspresyvius tango judesius koncerte „Vien tik tango sūkury“ bei papasakojo apie stebinančius tango pradininko Lietuvoje Eduardo Gimenezo vokalinius gebėjimus. Laura iš Rotušės aikštės išlydėjo kalėdinį karavaną, o Akvilė „pasitiko sugrįžtančias lakštingalas“ – atsiliepimus apie bohemiečių pasirodymą skaitykite čia.

Renginiai Kaune

Laikinojoje sostinėje renginių taip pat netrūko, reporterė Inga lankėsi Jurgos Šeduikytės koncerte, kuris, pasak reporterės, užbūrė savo šiluma ir ramybe... Reporterė Lina dalyvavo koncerte, kurį pavadino tikru energijos užtaisu – tai grupių „Epordwerk“ ir „Freaks on Floor“ pasirodymas, per kurį kai kurie muzikantų gerbėjai net nusimetė marškinėlius! Lina papasakojo ir apie jaunimo asociacijos „Teatronas“ spektaklį „Bim Bam“, anot reporterės, jaunieji aktoriai savo meistriškumu ne ką tenusileido profesionalams, o jų spektaklyje netrūko juoko ir geros nuotaikos.

Bene labiausiai visų lauktas šio mėnesio renginys buvo smuiko virtuozės Vanessos Mae koncertas, kuriame lankėsi „Įkrauk“ reporteriai Lina ir Tomas. Įspūdžiai ir fotoakimirkos iš kerinčio reginio čia.

Dalinkimės nuomone

Labai palaikome reporterius, kurie ryžtasi pareikšti savo nuomonę aktualiais klausimais. Štai reporterė Agnė pasidalijo savo pamąstymais apie Nobelio taikos premiją, o MobiuW pasivadinęs reporteris išsakė savo nuomonę apie paslaugų kokybę Vilniaus Santariškių klinikose. Skaitytojas pasivadinęs piliečiu74 pasidalijo nuomone apie neseniai prekyboje pasirodžiusią knygą „Drąsius Kedys. Kovotojas, sudrebinęs Lietuvą“. Prisijunkite ir jūs, pareikškite savo nuomonę aktualiais klausimais ir diskutuokime kartu!

Netrūko įspėjimų

Reporteriai praėjusią savaitę kaip niekada rūpinosi ne tik savimi, bet ir aplinkiniais bei dalijosi patarimais ir įspėjimais. Kiek juokais, kiek rimtai vilnietis reporteris Paulyzas prieš šventes kvietė visus nepamiršti mandagumo ir papasakojo trumpą savo apsipirkimo istoriją. Reporterė Laura pasidalino karčia savo patirtimi, kai per šventes nukentėjo nuo ilgapirščių ir paragino visus būti atidžius bei pasirūpinti savo namais, turtu.

Apie galimas virtualias vagystes įspėjo ir reporteris Vaclovas, o štai Lietuvos elektroninės prekybos asociacija pranešė nuo šiol žymėsianti patikimas el. parduotuves.

Reporteris Kipras įspėjo apie sudėtingas eismo sąlygas, kurios susiklostė šeštadienį iškritus gausiam sniegui ir pustant. Operatyviai informuoti buvome ir apie Vilniuje apvirtusį autobusą. Tad ačiū reporteriams už jų pilietiškumą ir siekį matyti daugiau nei tik save!

Savaitės geriausieji

Už praėjusios savaitės darbus norime apdovanoti reporterį Laimoną P., kuris leido skaitytojams pamatyti, kaip šiuo metu atrodo spalio 9-ąją smarkiai nuo gaisro nukentėjęs ir rekonstruojamas keltas „Lisco Gloria“ bei reporterę Liną P., kuri pasižymi iniciatyvumu ir noru apie viską, kas tik vyksta Kaune (ir ne tik), pranešti pirmoji!

Geriausiems savaitės reporteriams atitenka „Knygų klubo“ įsteigti prizai. Su laimėtojais susisieksime.

Geros savaitės visiems ir gražaus švenčių laukimo! :)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius