-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 24

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (rugsėjo 17–24d.)

Ar jums kartais neatrodo, jog laikas lekia nepastebimai? Mums, ikrauk.lt komandai, atrodo. Tiek naujienų per vieną savaitę, tiek aktualių temų, tiek jūsų atsiliepimų… Panašu, kad su jūsų pagalba mes kiekvieną dieną po truputėlį paaugame, tad tariame jums didelį didelį dėkui. Kaip prabėgo ši ikrauk.lt savaitė? Trumpai apžvelkime.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Rugsėjis

Ar jums kartais neatrodo, jog laikas lekia nepastebimai? Mums, ikrauk.lt komandai, atrodo. Tiek naujienų per vieną savaitę, tiek aktualių temų, tiek jūsų atsiliepimų… Panašu, kad su jūsų pagalba mes kiekvieną dieną po truputėlį paaugame, tad tariame jums didelį didelį dėkui. Kaip prabėgo ši ikrauk.lt savaitė? Trumpai apžvelkime.

Ką nuveikė reporteriai?

Šią savaitę ikrauk.lt reporteriai tarytum atgijo. Jie noriai ir aktyviai lankėsi renginiuose, pateikinėjo savo komentarus aktualiais klausimais ir pranešė skaitytojams svarbiausias naujienas. Štai reporteris Lukas Snarskis informavo skaitytojus apie du Makedonijos krepšinio rinktinės sirgalius, už netinkamą elgesį deportuotus į tėvynę, taip pat įkrovė „EuroBasket’11“ apžvalgą. Indrė Janavičiūtė įkrovė naujieną itin aktualia tema – mergina pasakojo apie savanorystę neįgaliųjų vaikų priežiūros centre. Dar ši reporterė pateikė naujieną apie LMP poziciją studentams aktualiais klausimais bei pasakojo skaitytojams apie itin neįprastą Afganistano kultūrą. Be viso to, Indrė taip pat pasidomėjo, kaip Saulės mūšio metinės švenčiamos skirtinguose regionuose.

Vytautas Pilkauskas lankėsi Lietuvos ralio čempionato finalinėse varžybose ir pateikė skaitytojams svarbiausią informaciją bei fotoreportažą. Vytautas taip pat lankėsi ir „Tyrėjų nakties“ metu vykusiame chemikų pasirodyme bei PC „Panorama“ vykusiuose klasikinių automobilių apdovanojimuose. Edvardas Lukošius įkrovė naujieną apie įvykusį tradicinį bėgimą „Ventė - Kintai“, o reporterė Lina Pankratjevaitė vieną po kito kėlė vaizdo įrašus iš Europos krepšinio čempionato – jos dėka pamatėme, kaip sveikinti Lietuvos rinktinės krepšininkai, kaip pergalę šventė ispanai ir daug kitų akimirkų.

Reporteris Darius Dubickis informafo redakciją apie galimai rastą sprogmenį sostinės Lazdynų mikrorajone, Deimantė Varnaitytė lankėsi Oskaro Kuršunovo spektalio „Miranda“ premjeroje ir pateikė savo vertinimus, o Reporterė Izabelė Pukėnaitė lankėsi šių metų lietuviškų reklamų apdovanojimų renginyje „ADrenalinas“ bei dalijosi įspūdžiais.

Padirbėjo ir reporterė Rūta Juozapaitytė: mergina įkrovė interviu su dziudo imtynėmis užsiėminėjančia sportininke Renalda, pasakojo apie gyvenimo Klaipėdos bendrabutyje ypatimus. Pailsėjusi reporterė Auksė Paltarokaitė šią savaitę taip pat pasižymėjo – ji „Tyrėjų nakties“ metu apsilankė Vilniaus planetariume vykusiame renginyje.

Ką nuveikė ikrauk.lt skaitytojai?

Svarbias temas palietė ir portalo ikrauk.lt skaitytojai. Štai Algimantas Žukauskas pateikė fotoreportažą iš „Dolce Moto“ sezono uždarymo, Nerijus Didžiokas pateikė savo nuomonę apie šiuolaikinę visuomenę, kuri sulaukė itin didelio skaitytojų susidomėjimo ir diskusijų, Jovita Joneckytė atkreipė dėmesį į Vilniaus miesto gyvenamuosiuose rajonuose likimo valiai paliktus šiukšlynus.

Dimitrij Venslavskij pasidalijo naujiena apie keistus vabalus, puolančius sostinės Lazdynų mikrorajono gyventojus, skaitytojas Kęstas pateikė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas apsauginių susidorojimas su Makedonijos sirgaliais krepšinio varžybų Lietuva – Makedonija metu, o Michailas Bogdevič atkrepė dėmesį į Vilniuje esantį Jomanto parką, kuris, pasak skaitytojo, absoliučiai neprižiūrimas ir palengva ima kelti grėsmę aplinkiniams.

Pasidarbavo ir redakcija

Šią savaitę svarbius darbus nuveikė ir ikrauk.lt redakcija. Mes pagaliau išsiaiškinome, kam gi atiteko žadėtieji išmanieji telefonai „Nokia C5-03“: juos už nudirbtus darbus Europos vyrų krepšinio čempionato metu įteikėme reporteriams Lukui Snarskiui ir Lukrecijui Tubiui. Išsiaiškinome ir kas laimėjo ikrauk.lt fotografijų konkursą „Kaip atrodo tikras krepšinio sirgalius“ bei apdovanojome nugalėtoją Mantą Gasperavičių. O be viso to paskelbėme dar vieną konkursą grybų šventės Varėnoje proga.

Šią savaitę ikrauk.lt geriausiaja skelbiame reporterę Indrę Janavičiūtę, pasižymėjusią itin dideliu aktyvumu bei kraunamų naujienų įvairove. Merginos įkrautos žinios apie Afganistano kultūrą, savanorystę dirbant su neįgaliais vaikais ir kitos naujienos sulaukė didelio skaitytojų susidomėjimo. Indrei šią savaitę padovanosime „Avon“ įsteigtą prizą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius