Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2011 06 17

Jaunas šunelis ieško namų (nuotraukos)

Šunelis, tiesiog Bevardis –Rudasis ilgisi bendravimo su žmogumi. Gal jus ieškote draugo, kuris visada būtų šalia, kuris visada išklausys. Bevardis – Rudasis laukia.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Gyvenimas mano – nelygi kova, Gyvenimas mano – kančia, vienuma. Nenoriu bijoti, nenoriu dejuoti, Nenoriu širdy vien tik skausmą nešioti. Taip trokštu prigulti prie kojų tavų, Pajusti jaukumą tikrųjų namų. Girdėjau pasaulyje Gėris yra, Atrast jį galėčiau tik pas Tave. Nes Gėris – tai rankų švelnumas tavų, Nes Gėris – ramybė savųjų namų. Žmogau, mano Drauge, aš laukiu, kur Tu?

Šunelis, tiesiog Bevardis – Rudasis ilgisi bendravimo su žmogumi. Gal jus ieškote draugo, kuris visada būtų šalia, kuris visada išklausys. Bevardis – Rudasis laukia.

Šis vargšiukas šunelis buvo atvežtas ir išmestas Kaune, Vyteniuose. Jis ilgai gulinėjo ir laukė šeimininkų grįžtant, bet jie išdavė. O gal pamiršo, kur paliko šį mažylį... Jaunas (1-2m.), draugiškas su kitais šuneliais, šiek tiek bailus patinėlis. Labai išsekęs. Jis taip jau vargsta mėnesį. Vis aplaktso žmones, kurie jį pašeria, bet niekas nesuteikia pastogės ir galimybės atsidėkoti meile ir šiluma už maistą.

Jis tikisi ir laikino prieglobsčio, kur galėtų laukti savojo šeimininko nevaikomas piktadūšių žmonių.

Skambinti:  8-614-08981

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius