-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 27

Mįslė: švelnus, su širdute, dėžutėje. Kas..? Mažylė Selė! (nuotraukos)

Mįslė: švelnus, su širdute, dėžutėje. Kas..? Taip, dar vienas šuniukas „Grindoje“, dar vienas atneštas nereikalingas daiktas...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Mįslė: švelnus, su širdute, dėžutėje. Kas..? Taip, dar vienas šuniukas „Grindoje“, dar vienas atneštas nereikalingas daiktas, kaip i komisą, tik šįkart pinigų negauni... Gal tik akmuo nuo širdies nusirita, jeigu tokia dar yra. Lengva savęs apgaulė – juk, neužkasei, nepaskandinai, o atnešei ten, kur neva lengviau susirasti namus. Į vietą, iš kurios dažniau iškeliaujama į „vaivorykštės šalį“, negu į mylinčias rankas.

Selė – toks mano vardas. Man tik 1,5 mėnesio, norėčiau dar glaustis prie mamytės, o jau turiu susiimt ir elgtis kaip savarankiška šunytė. Kai mane rado dėžutėje, iš pradžių niekas nesuprato kas aš: kaip šuniukas atrodžiau gerokai per maža, kaip mikrobas – kiek per didelė. Bet aš jau moku loti, todėl esu šuniukas!

Iš dėžutės dar kurį laiką man nebuvo galima kišt nosies, nes į vietą, kur buvau atnešta, išlipę maži šuniukai ilgai negyvena... Taip ir nepamačiau, kas ten per tvirtovė. Prieš tai dar pasivažinėjusi pakliuvau pas „SOS gyvūnų“ savanorę. Jos namai – ne prieglauda, bet čia esu ne viena, kartu gyvena dar du šuniukai, kurie manimi rūpinsis ir auklės, kol rasiu savo namučius.

O kaip maži šuniukai ieško šeimininkų? Šito man dar neteko daryti, bet savanorė, kuri mane globoja sako, kad turiu atskleisti pačias gražiausias savo savybes. Manau, kad mano pati gražiausia savybė yra... rudos dėmelės vietoj antakiukų! Dar? Na... Išsprogusios tamsios akytės, greitos kojytės, visada pakelta ir nuolat judanti uodegytė! Aš myliu žmones, mėgstu gardžiai pavalgyt, jei jau graužiu kauliuką, geruoju neatiduosiu, bet žmonių aš nevalgau aš juos tik myliu.

Nepaisant mano apetito, aš esu visiškai miniatiūrinė, net limonado butelis, kuris pripiltas karšto vandens naktį mane šildo, yra gerokai didesnis negu aš! Kad ir kaip norėčiau, didelė augti nesiruošiu, visada ir būsiu mažas kambarinis šuniukas. Todėl atleiskit, bet lauke prie būdelės man ne vieta. Prisipažinsiu, aš turbūt ne sarginė šunytė, man visi draugai, todėl kol kas tikrai neatskirčiau žmogaus su blogais ketinimais. Bet kažką saugoti vistiek moku! Pavyzdžiui savo kauliuką, arba... Tavo gerą nuotaiką, rytinę šypseną veide, Tave nuo niūrių minčių, mano mielas būsimas šeimininke! Dar noriu nudžiuginti, kad kol negaliu eiti į lauką, galiu turėti savo tualetą namie (laikraštuką) ir kitur nedergti.

Nekantraudama trepsiu kojytėmis ir laukiu savo laimingosios dienos kai pamatysiu tikro šeimininko veidą. Dėl manęs skambinkite mano globėjai Astai tel. 8 614 69186!

Su meile, Selė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius