-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 16

Padovanokite kudliukei vaikystę (nuotraukos)

Vaikystė yra pats gražiausias ir geriausias gyvenimo laikotarpis. Ji kupina emocijų, ieškojimų ir atradimų, neužmirštamų minučių ir įspūdžių.Kiekvieno iš mūsų vaikystė buvo nerūpestinga ir turininga. Deja, ji prabėga kaip trumpa akimirka ir nesitęsia amžinai. Labai norime, kad vaikyste spėtų pasidžiaugti žavi, šokoladinio, minkšto, kailiuko savininkė, nė pusės metukų neturinti šunytė, vardu Oi.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Vaikystė

Vaikystė yra pats gražiausias ir geriausias gyvenimo laikotarpis. Ji kupina emocijų, ieškojimų ir atradimų, neužmirštamų minučių ir įspūdžių.

Kiekvieno iš mūsų vaikystė buvo nerūpestinga ir turininga. Deja, ji prabėga kaip trumpa akimirka ir nesitęsia amžinai. Labai norime, kad vaikyste spėtų pasidžiaugti žavi, šokoladinio, minkšto, kailiuko savininkė, nė pusės metukų neturinti šunytė, vardu Oi.

Pabuvojusi Grindoje, jau gavusi skaudžią gyvenimo pamoką ji labai nori palikti visas negandas praeityje ir iš gyvenimo imti tik tai, kas gražiausia. Oi nori džiaugtis tikrais namais, žaisti gaudynių su šeimininku, nori prisiglausti prie žmogaus ir pasitaikius progai, švelniai lyžtelėti jo nosį.

Kalytė yra judri, meili, žaisminga. Kailiukas minkštas kaip vata, akys žalios, pati lengvutė kaip pūkelis, nuolatos prašo dėmesio ir paglostymų. Galėtų visą dieną kūlversčiais vartytis sugrėbtoje lapų krūvoje ar žaisti su numestu pagaliuku, o vakare mielai įsitaisytų ant sofos šalia mylimo žmogaus.

Gyvūnų prieglaudose gyvena šimtai gyvūnų, kurie laukia pagalbos bei tikisi rasti vietos globėjų ar šeimininkų širdyse. Kiek įmanydami stengiamės skatinti tokių gyvūnų „įsinaminimą". Žmonių, kurie ryžtasi priglausti „prieglaudinuką" savo namuose po truputį daugėja. Tą galite padaryti ir Jūs. Pasiūlykite mažylei Oi savo namus ir... padovanokite jai vaikystę.

Kudliukė šiuo metu gyvena „Lesės" prieglaudoje Vilniuje. Dėl jos kreipkitės: 865071786  tautmile@lese.lt , Tautmilė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius