Tiesiogiai

Kandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turoKandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turo

2014 08 18

Skaitytojas: Karaliaučiaus verslininkus gąsdina Lietuvos pasienyje vykstantys kariniai mokymai

Skaitytojų naujienų skilčiai Įkrauk.lt laišką parašė verslininkas Gediminas, važinėjantis darbo reikalais į Kaliningardą. Skaitytojas praneša, kad, jo duomenimis, Kaliningrado srities verslininkai „bijo karo“.
Kaliningradas
Kaliningradas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Skaitytojų naujienų skilčiai Įkrauk.lt laišką parašė verslininkas Gediminas, važinėjantis darbo reikalais į Karaliaučių (Kaliningradą). Skaitytojas praneša, kad, jo duomenimis, Karaliaučiaus srities verslininkai „bijo karo“. Baimę jiems įvarė čia nuolat vykstančios karinės pratybos.

„Savaitgalį planavau važiuoti į Karaliaučių. Bet verslo partneriai iš Rusijos patarė susilaikyti. Jie tvirtino, kad manęs neįleis pasieniečiai, nors ir turiu vizą.

Karaliaučiaus verslininkai sakė, kad iš Rusijos pusės visuose kaimuose netoli Lietuvos sienos dislokuotos karinės pajėgos su tankais. Rusijos kariai dalyvauja intensyviuose mokymuose Lietuvos pasienyje. Pasak kolegų verslininkų, tokio masto mokymų jie dar nėra matę.

Išgąsdinti tokios padėties, patys Karaliaučiaus verslininkai prisipažino pinigų sąskaitose nebelaikantys. Išsigrynina, pasikeičia į dolerius ir saugo po pagalve. Kad, jeigu prasidėtų neramumai, turėtų pinigų po ranka“.

Turite daugiau informacijos apie situaciją Kaliningade? Rašykite ikrauk@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius