-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 21

Kaišiadoryse daugiau kaip tris valandas stovėjo dėl gedimo užstrigęs traukinys

19.10 val. ikrauk.lt skaitytoja pranešė, kad dėl techninių kliūčių neribotam laikui sustabdytas traukinys, vykstantis maršrutu Vilnius-Klaipėda. „Iš Vilniaus traukinys išvažiavo...
15min.lt nuotr.
15min.lt nuotr.
Temos: 1 Traukinys

19.10 val. ikrauk.lt skaitytoja pranešė, kad dėl techninių kliūčių neribotam laikui sustabdytas traukinys, vykstantis maršrutu Vilnius-Klaipėda.

„Iš Vilniaus traukinys išvažiavo 17.40 val. sustojo Kaišiadoryse ir stovim jau gerą pusvalandį“, – ikrauk.lt pranešė skaitytoja.

Anot merginos, traukinyje su ja važiuoja vaikinas, kuris tokioje situacijoje, kai žiemą sugenda traukinys, atsiduria jau kokį penktą kartą.

Dar po kiek laiko ji informavo, kad traukinyje kurį laiką buvo dingusi elektra.

Kaip pranešė Delfi.lt, „Lietuvos geležinkelių“ atstovas sakė, kad įvyko techninis gedimas – sugedo 8-o vagono ratas. Vagonas bus atkabintas ir paliktas Kaišiadorių stotyje. Keleiviai bus persodinti į kitą vagoną.
 
Traukinys dėl gedimo greičiausiai stovės tris valandas.

Papildyta 21.20 val.: 15min.lt skaitytoja pranešė, kad per traukinio garsiakalbius buvo pranešta, jog po penkių minučių traukinys jau turėtų pajudėti.

„Apie tai kątik buvome informuoti. Be to, mums pasakė, kad dėkotume Dievui, jog likome gyvi“, – teigė 15min.lt skaitytoja.

Papildyta 21.38 val.: Kaip redakcijai pranešė 15min.lt skaitytoja, traukinys daugiau kaip po trijų valandų stovėjimo galiausiai pajudėjo. „Prastovėję 3 val. 10 min. pagaliau pajudėjom. Spėju, kad Klaipėdoje būsime maždaug 1.30 val.“, – iš Kaišiadorių pranešė 15min.lt skaitytoja.

Prieš porą dienų 15min.lt rašė apie panašų atvejį, tuomet į redakciją kreipęsi žmonės skundėsi, kad maršrutu Kaunas–Vilnius–Naujoji Vilnia važiavęs traukinys vos išvykęs iš Kauno sustojo netoli Amalių pervažos. Esą dingo elektra, išsijungė šildymas, o per vagonus perėjęs mašinistas informavo apie traukinio gedimą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius