-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 27

Valstybės tarnautojams – mobilumo programa

Viešojo administravimo mobilumo programa skiria finansinę paramą valstybės tarnautojams ir kitiems viešojo sektoriaus darbuotojams, vykstantiems į Šiaurės šalis stažuotis, praktikuotis ar vykdyti tinklų veiklų.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Bendra Šiaurės ir Baltijos šalių viešojo administravimo mobilumo programa kviečia teikti paraiškas. Programa skiria finansinę paramą valstybės tarnautojams ir kitiems viešojo sektoriaus darbuotojams, vykstantiems į Šiaurės šalis stažuotis, praktikuotis ar vykdyti tinklų veiklų. Paraiškos priimamos iki kovo 30 dienos. Šios programos tikslas yra prisidėti prie efektyvesnių darbo metodų viešajame sektoriuje skatinimo. Programa taip pat siekia stiprinti ministerijų, regionų ir vietos valdžios institucijų Šiaurės ir Baltijos šalyse bendradarbiavimą. Veiklose, kurias gali remti ši programa, turi dalyvauti mažiausiai trys šalys, iš kurių bent dvi yra Šiaurės šalys ir viena Baltijos šalis. Programa gali paremti iki 70 proc. kelionės, apgyvendinimo ir tinklų išlaidų. Šiame kontekste Šiaurės ir Baltijos šalys – tai Danija, Estija, Islandija, Latvija, Lietuva, Norvegija, Suomija ir Švedija. Paraiškas gali teikti individualūs pareiškėjai ir pareiškėjų grupės. Darbinė mobilumo programos kalba yra anglų, todėl būtinas geras šios kalbos mokėjimas. Programą administruoja Šiaurės ministrų tarybos biuras Estijoje. Metinį programos biudžetą sudaro 270 tūkst. eurų (virš 930 tūkst. litų). Programą finansuoja Šiaurės ministrų taryba ir Estijos, Latvijos bei Lietuvos vyriausybės. Be viešojo administravimo mobilumo programos Šiaurės ministrų taryba taip pat vykdo verslo ir pramonės mobilumo programą bei kultūrinę mobilumo programą. Daugiau informacijos apie Šiaurės ir Baltijos šalių viešojo administravimo mobilumo programą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius