Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 07 07

„Vinita“, išjungusi LNK, pažeidžia sutartį?

„Vinita“, nutraukus LNK ir jos grupių kanalo transliavimą, pažeidė II sutarties 1.2 dalį. Tačiau su tokia pretenzija nuvykus į „Vinitą“ nutraukti sutarties dar privalai 30 dienų mokėti už jų nekokybišką paslaugą.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

„Vinita“ pažeidžia sutartį, nes įsipareigoja:

II Šalių pareigos

1. UAB „Vinita“ įsipareigoja:

1.2. Retransliuoti Vilniaus m. transliuojamas eterinių TV programas;

Toliau sutartyje rašoma:

VI. Sutarties galiojimas, pasibaigimas

<..>

3. Sutartį gali nutraukti kiekviena iš šalių pranešusi raštu prieš 30d.. Užsakovas sutartį gali nutraukti tik pilnai atsiskaitęs už suteiktas paslaugas.

<..>

5. Abonentas turi teisę vienašališkai nutraukti sutartį, jei UAB „Vinita" vienašališkai pakeičia sutarties sąlygas, padidina paslaugų tarifus arba iš esmės pažeidžia šią sutartį.

„Vinita“, nutraukus LNK ir jos grupių kanalo transliavimą, pažeidė II sutarties 1.2 dalį. Tačiau su tokia pretenzija nuvykus į „Vinitą“ nutraukti sutarties dar privalai 30 dienų mokėti už jų nekokybišką paslaugą. Nors pagal VI sutarties 5 punktą Vinita tikrai pažeidė sutartį ir nepranešusi vienašališkai nutraukė vieno iš  Vilniaus m. transliuojamą eterinę TV programą. Tiesa per keletą pastarųjų metų buvo pakeltas ir abonimentinis mokestis taip pat be jokios informacijos abonimentams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius