-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 09

Burlenčių stovykla - winsurf camp 2010

Kas? 2010 Windsurf Camp Kur? Extreme-Sports.lt buriavimo centre-kempinge Ventainė Kada? 2010 Rugpjūčio 16-22 dienomis Taigi ka s yra tas Windsurf Camp'as? Tai nemokamas savaitės...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Kas? 2010 Windsurf Camp Kur? Extreme-Sports.lt buriavimo centre-kempinge Ventainė Kada? 2010 Rugpjūčio 16-22 dienomis Taigi ka s yra tas Windsurf Camp'as? Tai nemokamas savaitės trukmės renginys, į kurį siekiame suburti visus burlenčių sporto (ir surferiško gyvenimo būdo) entuziastus iš visos Lietuvos bei kaimyninių šalių. Camp'o tikslas - dar niekada šiuo sportu neužsiėmusius žmones pastatyti ant burlenčių ir suteikti praktines bei teorines žinias. O jeigu jau žinote, ką reiškia grįžimas ten, iš kur išplaukėte, tai Windsurf Camp'o metu galėsite praplėsti savo sugebėjimus - užsikabinti ant trapecijos, sulipti į kojakilpes, pagaliau padaryti pavėjinį posūkį glise, šokinėti per Super-X "dešrą", visu greičiu sukti slalominę "aštunkę" o gal netgi Front Loop'ą. Viso camp'o metu jūsų paslaugoms bus kvalifikuoti ir daug buriavimo bei instruktoriavimo patirties sukaupę "sensėjai", kurie nepasikuklins padėti naujokams bei paspardyti užpakalius tingintiems progresuoti.

Kas laukia atvykusių į Windsurf Camp'ą? Kaip jau minėta, renginys nemokamas. Į dalyvio mokestį (0 Lt) įskaičiuota - daugumos Lietuvos burlenčių mokyklų atvežta mokomoji įranga, instruktorių paslaugos, linksma ir draugiška buriuotojų kompanija tiek vandenyje, tiek ant kranto, esant tinkamoms oro sąlygoms vakare - filmų žiūrėjimas ant Kuršių Marių kranto bei savo atsivežtų šašlykų kepimas. Taip pat viso camp'o metu darbuosis foto/video operatoriai, kurie fiksuos, ką besimokantys daro gerai/blogai ir vakare prie laužo galėsime analizuoti klaidas bei apsikeisti patarimais. Labai svarbus dalykas, kurį turėtų prisiminti kiekvienas atvykęs į camp'ą - nebijok prieiti prie kito buriuotojo ir paklausti, kaip reikia kažką daryti. Mes visi susirenkame tam, kad visiems būtų maksimaliai smagu ir naudinga. Taip pat Ventainėje galėsite išsinuomoti ir išbandyti Starboard Futura lentas (111, 133, 155, 180 litrų) bei Severne bures. Tai puiki galimybė naujokams perlipti nuo didelių baržų ir savo kailiu pajausti, kuo skiriasi įranga bei kaip smagu plaukti su maža lenta ir bure.

Kas šiame Windsurf Camp'e bus naujo? Šiemet nemokamai galėsite išbandyti įvairių gamintojų naujausią įrangą. Taip pat į camp'ą kviečiame atvykti oficialius buriavimo įrangos atstovus. Taigi jeigu kartais dar neturite hidro kostiumo, buriavimui skirtų batų, o gal norite praplėsti savo burių ir lentų arsenalą - viską galėsite įsigyti tiesiog camp'e. Taip pat bus sukurta atskira zona "Turgelis", kur patys buriuotojai galės pardavinėti/mainyti savo turimą įrangą su kitais stovyklos dalyviais. Jeigu bus pakankamai vėjo, vyks Ventainės Slalomo Turo trečiasis etapas. Plaukimai gali vykti bet kurią Windsurf Camp'o dieną. Visos savaitės plaukimus sumuosime ir camp'o pabaigoje skelbsime trečiojo turo etapo nugalėtoją. Kur vyks Windsurf Camp 2010, kur galėsime apsigyventi ir pavalgyti? Visą būtiną informaciją apie tai, kur yra Ventainė, apsigyvenimo sąlygas bei kainas rasite apsilankę www.ventaine.lt . Kempingo teritorijoje yra restoranas, kur visi norintys galės pavalgyti ir atsigaivinti šaltais gėrimais. Norintys galite atsivežti savo maistą bei gėrimus. Artimiausios parduotuvės yra Kintuose (8 km) arba Šilutėje (35 km). Norintys kaip įmanoma greičiau sulaukti Windsurf Camp'o, laisvalaikiu galite pasižiūrėti į Ventainėje stovintį webcam'ą.  jeigu įdomu kokios oro sąlygos ten, tai sužinoti padės net dvi meteo stotelės, stovinčios iškart ant marių kranto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius