-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 02

Paaiškėjo bilietų kainos į Europos krepšinio čempionatą

Antradienį Europos čempionato organizatoriai paskelbė bilietų į pirmenybių mačus kainas. Nuspręsta, jog bilietų kainos į Lietuvos rinktinės rungtynes svyruos nuo 89 iki 209 litų.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Antradienį Vilniuje, spaudos konferencijoje, Europos čempionato organizatoriai paskelbė bilietų į pirmenybių mačus kainas. Nuspręsta, jog bilietų kainos į Lietuvos rinktinės rungtynes svyruos nuo 89 iki 209 litų.

Skirtingai nei prieš tai buvusiuose čempionatuose, bilietai į Lietuvių rungtynes bus skirti ne visai dienai, o vienoms rungtynėms. Lietuvos rinktinė pirmąjį etapą pradės Panevėžyje. Šio miesto „Cido“  arena talpina iki 7000 tūkst. žiūrovų.

Į pirmenybių pirmojo etapo varžybas vienos dienos bilietas į trejas rungtynes, kurios vyks Alytuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose kainuos 89–209 litų.

Į antrojo etapo rungtynes, kurios vyks Vilniuje, bilietus bus galima įsigyti nuo 129 iki 279 litų. Kiek brangesni bilietai bus Kaune, kur vyks ketvirtfinaliai, norintys pamatyti šias varžybas už bilietus turės pakloti nuo 139 iki 279 litų. Į pusfinalius (Kaune) bilietus bus galima įsigyti nuo 159 iki 309 litų. Pamatyti kovą dėl trečios vietos kainuos nuo 169 iki 329 litų, o finalo bilietų kaina sieks nuo 189 iki 349 litų.

Sirgaliams taip pat bus siūloma įsigyti abonementą į visų pirmenybių etapų rungtynes su 25 proc. nuolaida. Bus prekiaujama ir mini abonementais, kurie kainuos 20 proc. mažiau.

Spaudos konferencijoje taip pat buvo paskelbta, jog vienas pirkėjas negalės įsigyti daugiau nei keturių bilietų.

Europos čempionato fanų klubas

Nuo ketvirtadienio krepšinio sirgaliai bus kviečiami jungtis į Europos čempionato fanų klubą. Narystės mokestis sieks 10 litų. Klubo nariams bus suteikiamos tam tikros nuolaidos ir privilegijos. Jiems bus suteikta galimybė bilietus įsigyti trimis dienomis anksčiau nei prasidės viešoji prekyba bilietais.

Nuo kovo 1-osios bilietais prekiaus „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius