-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 22

Vaizdo reportažas: Talsi ralio akimirkos (video)

Savaitgalį vykusiame Talsi ralyje Latvijoje nugalėjo ekipažas iš Estijos Ottas Tanakas ir Martinas Jarveoja, važiavę su „Subaru Impreza“. Aukščiausiai iš lietuvių pakilo...

Savaitgalį vykusiame Talsi ralyje Latvijoje nugalėjo ekipažas iš Estijos Ottas Tanakas ir Martinas Jarveoja, važiavę su „Subaru Impreza“. Aukščiausiai iš lietuvių pakilo Dominykas Butvilas ir Renatas Vaitkevičius – „Mitsubishi Lancer Evo X“ ekipažas užėmė 5 vietą bendroje įskaitoje ir pirmą savo grupėje R4.

Ralio nugalėtojai visą distanciją įveikė per 1 val. 53,62 sek., o D.Butvilo ekipažas nuo jų atsiliko kiek daugiau nei minute – jie ralyje užtruko 1 val. 2 min. 3,18 sek.

R4 grupėje puikiai pasirodė ir kiti lietuviški ekipažai. Vytautas Švedas su Žilvinu Sakalausku (1 val. 2 min. 9,5 sek.) lipo ant antrojo podiumo laiptelio, o Rokas Kvaraciejus su Mindaugu Čepuliu (1 val. 4 min. 27,62 sek.) bei Martynas Samuitis su Ramūnu Šaučikovu (1 val. 5 min. 12,9 sek.) liko šalia nugalėtojų pakylos – užėmė atitinkamai ketvirtą ir penktą vietas. Bendroje įskaitoje šie trys lietuviški „Mitsubishi Lancer Evo X“ ekipažai pasidalino 6, 11 ir 15 vietas.

Talsi ralyje startavęs su „Ford Fiesta“ Edvino Rudaičio ir Edvino Pagirsko ekipažas užėmė 5 vietą savo R2 klasėje ir 38 bendroje įskaitoje. 

Po pirmosios ralio dienos pirmavę rusai Aleksejus Lukyanukas ir Aleksejus Arnautovassu „Mitsubishi Lancer Evo X“ liko 12 vietoje.

Apie renginį pranešė GAZAS.LT

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius