Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

BRY pamokėlė: jaunikio makiažas

„Vyrai ne mažiau nei moterys susiduria su spaudimu gerai atrodyti, todėl reguliarus kosmetikos – drėkinamojo kremo, gal ir paakių kremo – naudojimas tikrai nepamaišytų“, – įsitikinusi makiažo ekspertė Brigita Bisigirskytė-BRY.
Temos: 2 Vestuvės Makiažas

Duodama interviu Ji24, Brigita yra sakiusi: „Lietuvos vyrai yra labai vyriški ir savimi susirūpina tik tada, kai rankų oda visai išsausėja ir kliūva už šilkinių patalų (šypsosi). Ir tas „susirūpinimas“ dažnai būna toks: žmona nuperka kremo ir patepa rankas.

O jeigu kalbėtume apie vyrų makiažą, manau, kad jaunikiui jis tikrai praverstų. Nes būna taip, kad stovi nuotaka tobula veido oda, o šalia – toks nuvargęs, išblyškęs arba paraudonavęs, prakaituojantis jaunikis.

Kodėl tai svarbu? Pirma, vestuvinei fotosesijai ir filmavimui reikia paruošti žmogaus veidą neatsižvelgiant į lytį. Antra, ir vyras privalo jausis ir būti gražus savo paties vestuvėse. Vyrai, nebijokite profesionalaus makiažo!“

TAIP PAT SKAITYKITE: Makiažo ekspertė Brigita Bisigirskytė: „Nesutinku su požiūriu, kad moterį reikia „ištaisyti“

VIDEO: Ruošiantis vestuvėms: jaunikio makiažas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius