-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Manikiūro virtuozės „Instagram“ tinkle: pasisemkite idėjų

Išlindo pavasario saulė. Džiugu. Nė kiek neabejojame, kad ta proga jau spėjote kiek atnaujinti savo drabužinę ir papildyti ją pavasarinių spalvų gama.
Įvairiaspalvis manikiūras.
Įvairiaspalvis manikiūras. / Fotolia nuotr.

Bet juk tam, kad puikiai atrodytumėte, derėtų pasirūpinti ne tik drabužiais, bet ir dailiais nagais. Juk pavasarį taip ir norisi, kad jie sutviskėtų dailiomis spalvomis, būtų tvarkingi ir, žinoma, gražūs. Dailus, įmantrus ar žaismingas manikiūras yra neatsiejama stilingos ir savo išvaizda besirūpinančios merginos dalis, tad ta proga rodome jums gražiausius manikiūro pavyzdžius ir kviečiame pasisemti idėjų!

Pateikiame jums populiariausias „Instagram“ paskyras (spauskite ant pavadinimo), kurias peržvelgę išmoksite ne tik dailiai susitvarkyti nagus, bet ir galėsite išbandyti įmantrius manikiūro variantus, mat daugeliui iš jų rasite ir pamokančius vaizdo įrašus.

Taip pat skaitykite: Originali idėja: manikiūras su laikraščiu

Net jei patinkantis manikiūras iš pažiūros pasirodys pernelyg sudėtingas, nenusivilkite ir nenuleiskite rankų, – bandykite ir džiaukitės rezultatais!

„Banicured“

Puslapio kadras/„Banicured“ paskyra
Puslapio kadras/„Banicured“ paskyra
 

A photo posted by Bana (@banicured_) on

Šioje paskyroje rasite išties įdomių ir labai gražių manikiūro variantų, tiesa, daugelis iš jų yra piešti rankomis, tad pirmą kartą tai gali pasirodyti išties sudėtinga.

Vis tik puikių idėjų tikrai pasisemsite, juolab, kad šioje paskyroje rasite ir vaizdo įrašų, kuriuose parodyta, kaip daromas manikiūras.

Štai, kad ir šiuose įrašuose sužinosite, kaip pasidaryti spalvingą manikiūrą, naudojant keletą lako spalvų ir vandenį.

 

A video posted by Bana (@banicured_) on

 

A video posted by Bana (@banicured_) on

„The Nail Trail“

Puslapio kadras/„The Nail Trail“ paskyra
Puslapio kadras/„The Nail Trail“ paskyra

Jei dievinate žaismingą manikiūrą, ši paskyra kaip tik jums! Čia išmoksite, kaip dailiai nagus nusilakuoti keliomis spalvomis, kaip ant jų nusipiešti smagių personažų ar tiesiog, kaip pasidaryti pavasarišką ir spalvingą manikiūrą.

Taip pat skaitykite: 12 efektyvių būdų sustiprinti nagus

Šios paskyros kūrėjai manikiūras tėra tik hobis, tačiau dėl paprastų ir žaismingų dizainų ji savo puslapį pavertė vienu populiariausių pasaulyje.

„Seize The Nail“

Puslapio kadras/„Seize The Nail“ paskyra
Puslapio kadras/„Seize The Nail“ paskyra

Jei galite didžiuotis ilgais ir dailiais nagais, tiesiog privalote sekti Bellos Ritchey paskyrą. Švedijoje gyvenanti mergina ant nagų kuria tikrus meno šedevrus!

Neretai įkvėpimo ji semiasi ir iš dizainerių sukurtų drabužių, tad pažiūrėti čia tikrai yra į ką. O ir išmokti galėsite, mat ji taip pat pateikia ir vaizdo įrašų.

„Follow That Way“

Puslapio kadras/„Follow That Way“ paskyra
Puslapio kadras/„Follow That Way“ paskyra

Mėgstančioms savo nagus papuošti dailiomis gėlytėmis, įkvėpimo derėtų semtis iš dvidešimtmetės Annabelės. Na, o jei piešti ant nagų dar nemokate, bent jau pasižiūrėkite, kokių grožių mergina yra prigalvojusi...

„Nail Decor“

Puslapio kadras/„Nail Decor“ paskyra
Puslapio kadras/„Nail Decor“ paskyra

Ryškios spalvos, įmantrūs dizainai ir originalios vaizdo pamokėlės – būtent tai rasite apsilankę šioje paskyroje. Ir nemanykite, kad tokį manikiūrą pasidaryti bus labai sunku, viskas nėra taip sudėtinga, kaip atrodo iš pradžių!

„Oh My Gosh Polish“

Puslapio kadras/„Oh My Gosh Polish“ paskyra
Puslapio kadras/„Oh My Gosh Polish“ paskyra

Čia kiekvieną dieną išvysite bent po keturis naujus manikiūrus! O nuo jų įvairovės, originalių idėjų bei naudojamos spalvų gamos net raibsta akys! 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius