-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 03

Horoskopas antradieniui – gruodžio 4 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Versitės per galvą siekdami pradžiuginti save visais įmanomais būdais, o susidūrę su kliūtimis, tapsite kaprizingi ir nenorintys taikstytis su tuo, kad jums rodoma per mažai meilės ir dėmesio. Šias vaikiškas užgaidas stumkite į šoną, jei norite išsaugoti gerus santykius su jums svarbiais ir reikalingais žmonėmis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Ten, kur šiandien būsite, jausite šilumos ir jaukumo stygių, o alkis šiems dalykams bus didžiulis. Nepasisotinsite niekuo: nei saldumynais, nei gardžiais ir kvapiais gėrimais. Nenoriai investuosite į santykių gerinimą manydami, kad ir taip padarėte daugiau nei reikia. Persigalvokite, ir jūsų pasaulis pasikeis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Sklandžius santykius su kolegomis gali sugriauti ne laiku ir ne vietoje pradėtas flirtas. Gal ir nesąmoningai taip elgsitės, bet galite būti nesuprasti. Žvaigždės rekomenduoja mažiau galvoti apie save ir kiek galima dažniau pagirti kitus, paskatinti ir pamaloninti juos šiltu žodeliu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Reklama gali suvilioti neįtikėtinais pažadais ir stebuklingomis nuolaidomis. O jums daug nereikės, kad lengvai užkibtumėte ant laiku ir vietoje išmesto kabliuko. Lyg viesulas prasinešę pro interneto parduotuves su viltimi pakelti sau nuotaiką, galiausiai pasijusite lyg būtumėte praradę kur kas daugiau nei įgiję. Gal galite tam užbėgti už akių?

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Leisite sau visko daug, netgi labai daug. Būsite įsitikinę, kad esate verti visko, kas geriausia. Sieksite žavėti ir sužavėti, o į nedideles pastabas reaguosite ašarų upeliais arba sprendimu visiems laikams išeiti iš jus kritikuojančių žmonių gyvenimo. Neskubėkite į šią niekam nereikalingą kelionę. Stabtelėkite ir pagalvokite, kad šiandien iš tiesų norite per daug.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galvoje ims suktis keista mintis, kad kažkas nusprendė jus apgauti. Ar tai bus tiesa, ar tik vaizduotės rezultatas, parodys laikas. Neįsivelkite į nešvarius žaidimus, kurie gali vilioti ir traukti, nes laimės iš to visiems bus mažai. Pabūkite nuošaliau, kiek toliau nuo kasdienio šurmulio ir išgirskite tikruosius savo norus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Neplanuokite daug nudirbti – ne darbai jums rūpės šiandien. Kol Mėnulis keliauja Liūto ženklu, žmonės bus labiau linkę į malonumus ir pasilinksminimus nei į nuoširdų darbą. Tačiau yra viena problema. Linksmybės bus apsunkintos nesutarimų tarp kolektyvo ar kitos grupės narių. Be to, dabar netinkamas laikas pasikliauti draugais ir klausyti jų patarimų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Suspindėti darbe nepavyks dėl elementariausių priežasčių, pavyzdžiui, nesugebėsite rasti bendros kalbos su vadovu ar kolegomis. Jūs irgi prisidėsite prie šios nesusipratimų grandinės, nes manysite, kad esate geresni už kitus. Pasirinkite tinkamą, gal kiek neįprastą strategiją, apgalvokite savo veiksmus, kurie nutiestų takelius jūsų tikslų link.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kai nuvils tie, kurie yra greta jūsų, pradėsite galvoti, kad ten, toli, jūsų laukia kiti tikri ir nepakartojami ryšiai – tokie, kai žmonės vieni kitus supranta be žodžių. Meskite lauk šias mintis ir liaukitės plaukioti nerealiame pasaulyje. Kai idealai išduoda, būna dar sunkiau. Todėl tvirtai laikykite mylimojo ranką ir nepaleiskite jos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Norėdami, kad diena praeitų be didelių nuostolių, įsitikinkite, kad neketinate nieko skolintis ar skolinti. Nors labai norėsite suspindėti pačiomis ryškiausiomis spalvomis ir atkreipti į save dėmesį, neišsiduokite. Trokštamo įvertinimo nesulauksite ir savo gyvenimą apversite aukštyn kojomis. Ar jums to reikia?

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Didžiausi šios dienos konkurentai bus profesiniai reikalai ir jūsų partneriai. Atsidūrę tarp jų, nežinosite, kam teikti pirmenybę. Problemą išspręsite pakeisdami požiūrį į problemą ir pasirinkdami neįprastą sprendimo būdą. Tai nebus paprasta, nes dominuos tokios emocijos kaip pavydas, per didelis jautrumas ir nevaržomas noras būti pripažintiems.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Darbo bus daug, tiksliau – tiek daug, kad norėsite viską mesti ir pabėgti. Tačiau įsipareigojimai pavys ir  pareikalaus iš jūsų dar daugiau. Galiausiai suprasite, kad neįmanoma pabėgti nuo savęs. Jei vis dėlto norėsite atsikratyti jus slegiančių minčių, sugalvokite kokią alternatyvą, padėsiančią pasijusti žvalesniems, sveikesniems, gražesniems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius